بیوتکنولوژی کشاورزی

آفلاتوکسین در بطن دانه ها

آفلاتوکسین در بطن دانه ها - اخبار زیست فناوری آفلاتوکسین در بطن دانه ها

تحقیق بر روی میزان آفلاتوکسین موجود در دانه های آفتابگردان در تانزانیا انجام شد ولی طبق گزارش محققان معضل یاد شده در همه‌ی جهان وجود دارد. خوردن آفلاتوکسین موجود در بادام و ذرت سالانه باعث مرگ حدود 25000 تا 155000 نفر در سطح جهان می شود.


سازمان FDA برای حمایت از مصرف‌کنندگان استانداردی را برای وجود آفلاتوکسین در مواد غذایی اعلام کرده است.در طی این پروژه محققان میزان افلاتوکسین را در دانه های آفتابگردان که هم توسط انسان ها و هم توسط حیوانات مصرف می شود، مورد بررسی قرار دادند. طی این بررسی مشخص شد که بیش از 60 درصد دانه ها میزان بالایی از آفلاتوکسین را دارا بودند.

مسئله‌ی قابل توجه اینجاست که دانه های حاوی افلاتوکسین دارای علائم ظاهری نبوده و با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند. دانه‌هایی که در سطح خود حاوی قارچ های آسپرژیلوس هستند در اصل از مدت ها قبل آلوده بوده‌اند و سلول های قارچ در درون دانه ها شروع به تولید آفلاتوکسین کرده بوده است.به گفته‌ی پرفسور Felicia Wu از دانشگاه میشیگان، میلیون ها نفر در دنیا دارای رژیم غذایی هستند که در معرض آفلاتوکسین است. مخصوصا در کشور هایی که غذای مصرفی مردم به صورت پیوسته از لحاظ آلودگی کنترل نمیشود.

ترجمه: آناهید امانی مقدم

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن

آفلاتوکسین در بطن دانه ها – اخبار زیست فناوری

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن