بیوتکنولوژی پزشکیپروتئومیکس

اثرات التهاب لثه بر میکروبیوم کولون

بیماری شدید لثه یکی از شایع‌ترین عفونت‌های مزمن به ویژه در جمعیت‌های آفریقایی آمریکایی است که با عفونت‌های میکروبی در فضای زیر لثه همراه است. ماهیت باکتریایی بیماری پریودنتال یک عامل خطر برای بیماری‌های مختلف سیستمیک است.


مطالعه حاضر نشان داده است که سنتز نیتریک اکسید (NO) که برای تنظیم توالی حرکتی روده شناخته شده است و NRF2، که یک عامل رونویسی شناخته شده برای تنظیم چند ژن آنتی اکسیدان است، واسطه‌های مرحله دوم در تنظیم بیان پروتنینی هستند که در موش‌های آزمایشگاهی به‌طور القایی مبتلا به چندین عفونت باکتریایی بودند.

میکروبیوم روده نقش مهمی در حرکت روده‌ای دارد، اما مشخص نیست که آیا DNA پلی باکتریال دهانی در کولون وجود دارد و این که چگونه این میکروبیوم و سنتز NO در این مدل حیوانات موش تغییر می‌کند. نمونه‌های کولون از موش‌های ۱۶ هفته‌ای مبتلا به عفونت میکروبی و سالم به دست آمد. DNA میکروبی از نمونه‌های کولون جدا شده و با استفاده از pyrosequencing454،مربوط به ۱۶S RNA، تجزیه و تحلیل شد. از طریق تجزیه و تحلیل BLAST و RDP، چندین میکروبیوم در روده بزرگ متعلق به میکروبیوم دهان و کولون یافت شد. این مطالعات برای اولین بار نشان می‌دهد که عفونت های پلاسمایی می‌توانند محیط میکروبی کولون را تغییر دهند و این ممکن است بر روی حرکت روده بزرگ تأثیر بگذارد.

 

لینک خبر
عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
عضویت در کانال زیست فن

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن