بیوتکنولوژی محیط زیست

اثرات تغذیه خوک‌های تراریخت بر محیط زیست

تحقیقات منتشر شده در مجلات معتبر نشان می‌دهد خوک‌های تراریختی که قادر به هضم بهترمواد غذایی هستند تأثیرات زیست محیطی صنعت گوشت خوک را کاهش می‌دهند.


خوک‌ها نمی‌توانند فسفر و نیتروژن را هضم کنند بنابراین مقدار زیادی از خوراک استفاده شده برای آن‌ها اتلاف می‌شود. فسفر و نیتروژن دو ماده اصلی مخرب محیط زیست هستند. مقدار زیادی از این مواد مغذی از طریق کودهای حیوانی به محیط زیست وارد شده و منجر به آلودگی آب و هوا می‌شود. از آنجایی که خوک‌ها آنزیم‌های میکروبی فیتاز، β-گلوکاناز و زایلاناز را برای تجزیه فیتات (منبع اصلی نیتروژن و فسفر) و پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای ندارند، ازجمله آلوده کننده‌های اصلی محیط زیست محسوب می‌شوند.

یک گروه تحقیقاتی پس از بهینه سازی سه آنزیم مذکور برای سازگاری با سیستم گوارش خوک، آن‌ها را وارد ژنوم خوک کردند. آنزیم‌ها اختصاصاً در غدد بزاقی خوک بیان شدند و هضم فیتات و پلی سارکاریدهای غیرنشاسته ای در دهان آغاز شد. آزمایشات تغذیه‌ای نشان داد خوک تراریخت قادر به هضم این مواد و دیگر مواد مغذی کلیدی بود و درنتیجه انتشار آن‌ها از طریق کود کاهش داشت. همچنین نتایج این تیم تحقیقاتی نشان داد که افزایش جذب مواد مغذی منجر به افزایش سرعت رشد شده و هیچ گونه عارضه جانبی مشاهده نشد.

☑ لینک خبر
☑ لینک مقاله

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن