خانه بیوتکنولوژی پزشکی ارتباط ترکیبات آلی فرار با رژیم غذایی

ارتباط ترکیبات آلی فرار با رژیم غذایی

0
0
122
ارتباط ترکیبات آلی فرار با رژیم غذایی-زیست فن

 دکتر Rossi از کالج King لندن به همراه همکارانش ارتباط بین مقادیر مدفوعی ترکیبات آلی فرار(VOCs) با مداخلات رژیم غذایی( رژیم حاوی مقادیر کم فروکتان‌ها، گالاکتوالیگوساکاریدها، لاکتوز، فروکتوز و پلی‌اول‌ها [FODMAP] ) در ۴۶ بیمار مبتلا به IBS در مقایسه با ۴۷ بیمار مبتلا ولی با رژیم غذایی شم را بررسی کردند. هم‌چنین به بیماران هر گروه یک پروبیوتیک چندسویه‌ای و یا یک مکمل پلاسبو داده شده بود.

?محققان دریافتند که بیش‌تر بیماران به رژیم کم FODMAP نسبت به رژیم شم (۸۰ درصد در مقابل ۴۵ درصد) پاسخ دادند، اما هیچ تفاوت قابل توجهی در پاسخ بین بیمارانی که به آن‌ها پروبیوتیک داده شده بود و بیمارانی که پلاسبو دریافت کردند وجود نداشت. هیچ تعاملی هم بین رژیم غذایی و مداخلات مکملی یافت نشد. مشخصات VOCs در اصل شامل ۱۵ ویژگی است که بر اساس پاسخ به یک رژیم کم FODMAP با میانگین دقت ۹۷ درصد و ۱۰ ویژگی بر اساس پاسخ به پروبیوتیک با میانگین دقت ۸۹ درصد، طبقه بندی شده است.

?تعیین VOCs در مدفوع یک ابزار کم‌هزینه و غیرتهاجمی است که می‌تواند برای استفاده جهت پیش‌بینی واکنش بیماران مبتلا IBS به رژیم کم FODMAP و پروبیوتیک‌ها به کار گرفته شود و مکانیسم‌های عملکرد آن‌ها را شناسایی کند.

?مترجم: مژگان برات زاده

لینک خبر

لینک مقاله

عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی

عضویت در کانال زیست فن

ارتباط ترکیبات آلی فرار با رژیم غذایی – اخبار زیست فناوری

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده فرزانه صائبي راد
بارگذاری بیشتر در بیوتکنولوژی پزشکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

داروی Antisense برای درمان Fatal familial insomnia

محققان برای اولین بار موفق به طراحی دارویی برای بیماری Fatal Familial Insomnia (FFI) شدند.…