بیوتکنولوژی پزشکی

ارتباط وزن بدن با ارزیابی مغز از غذا

✅ مطالعات نشان می‌دهد که «شاخص توده بدن» ما با درک مغز ما از ویژگی‌های غذایی تعامل دارد.


? طبق باور دانشمندان علوم اعصاب این می‌تواند نمونه‌ای از «تجسم» باشد که در آن مغز ما با بدن ما تعامل دارد. نتایج مطالعات این گروه نشان می‌دهد که پردازش غذاهای مختلف مطابق با شاخص توده بدن متفاوت است. این مطالعه با دو آزمایش رفتاری و الکتروانسفالوگرافی، نشان داد افرادی که دارای وزن طبیعی هستند غذاهای طبیعی مانند سیب را با ویژگی‌هایی مانند شیرینی یا نرمی را ترجیح می‌دهند. از سوی دیگر، غذاهای فرآوری شده مانند پیتزا با عملکرد یا موقعیتشان در مهمانی یا پیک‌نیک مرتبط است. نتایج نشان می‌دهد مغز ویژگی‌های حسی و عملکرد آیتم‌ها را به‌طور متفاوتی پردازش می‌کند که گام مهمی در درک ما از مکانیسم‌هایی است که بر اساس ارزیابی‌های ما از مواد غذایی انجام می‌شوند. مطالعه‌ای منتشرشده در نشریه روانشناسی زیستی، نشان داده افراد کم‌وزن توجه بیشتری به غذاهای طبیعی دارند و افراد دارای اضافه‌وزن به غذاهای فرآوری شده. این دو گروه حتی تحت یک محرک مشابه، سیگنال الکتروانسفالوگرافی متفاوتی را نشان می‌دهند. این نتایج اهمیت علوم نورولوژیکی شناختی را در درک زمینه‌های بالینی موضعی مانند اختلالات رژیم غذایی نشان می‌دهد.

?ترجمه: فاطمه احمدی

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

ارتباط وزن بدن با ارزیابی مغز از غذا – اخبار زیست فناوری

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن