ارتباط پروتئین دیابت با از دست رفتن حافظه

✅بررسی سطح هموگلوبین A1c به طور معمول جهت ارزیابی وجود یا عدم وجود دیابت استفاده میشود. محققان در چین و انگلستان کشف کرده اند که بااستفاده از سطح این پروتئین همچنین میتوان به ارتباط بین دیابت و حافظه و عملکرد ذهنی نیز پی برد.
?دکتر Reynolds، سرگروه تحقیقات آلزایمر در انگلستان میگوید: اگرچه ارتباط منطقی بین دیابت و افزایش ریسک زوال عقلی وجود دارد، این مطالعه با تمرکز بر تأثیر سطوح بالاتر میانگین قند خون بر کاهش حافظه و تفکر در افراد سالم مسن انجام شدهاست. از نقاط قوت این مطالعه گسترده میتوان به این موضوع اشاره کرد که در آن افراد در طول زمان مورد بررسی قرار گرفتند تا کاهش سریعتری در حافظه و تفکر در افرادی که قند خون آنها کمتر کنترل میشود شاهد باشیم، اما این موضوع هم برای درک مکانیسم این کاهش مفید نبود.
?به طور تقریبی ۷ میلیون نفر در انگلستان در وضعیت پیش دیابت (prediabetes) هستند. آگاهی نسبت به تأثیر بلند پهمدت این شرایط بر مغز نیز همچون یافتن بهترین راهکارها برای کنترل آن بسیار حائز اهمیت است. باید در نظر داشتهباشیم که دیابت یک ریسک فاکتور برای بیماری آلزایمر است که عوامل متعددی از جمله سن، ژنتیک و سبک زندگی بر آن اثر دارند. شواهد اخیر پیشنهاد میکنند که سیگار نکشیدن، حفظ فشار خون و کنترل سطح کلسترول، رعایت رژیم غذایی مناسب و تعادل در مصرف نوشیدنیها و فعال بودن از نظر فیزیکی و ذهنی میتوانند موجب حفظ سلامت مغز شوند.
?مترجم: نگین سعیدی
☑️عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
ارتباط پروتئین دیابت با از دست رفتن حافظه – اخبار زیست فناوری