اقتصاد زیستی

استفاده از جلبک‌ های ODU در اقتصاد زیستی

تحقیقات پیشرفته‌ای در دانشگاه Old Dominion، از طریق شناسایی برنامه‌های کاربردی مفید و نیز یک فرایند اختصاصی برای جلبک‌ها درحال انجام است که این برنامه‌ها را برای تجاری‌سازی از طریق مشارکت با بخش خصوصی امکان‌پذیر می‌کند. هدف این محققان تولید یک سوخت‌زیستی از جلبک‌های Old Dominion University) ODU) است که بتواند وابستگی به نفت را کاهش داده و انتشار گازهای مضر را به حداقل برساند.


جلبک به عنوان یک ماده لزج و زمخت، ممکن است راهگشای بسیاری از مهم‌ترین مسائل مربوط به پایداری محیط‌زیست باشد. بخشی از اقتصاد که از منابع بیولوژیکی تجدید پذیر مانند جلبک‌ها برای تولید مواد غذایی، مواد و انرژی استفاده می‌کند، اقتصاد زیستی نامیده می‌شود که توجه دانشگاه‌ها و شرکت‌های بزرگ و صنعتی در سراسر جهان را به خود جلب کرده است.

آن‌ها بر سایر بخش‌های در حال توسعه جلبکی که نمی‌تواند برای سوخت از طریق مواد شیمیایی با ارزش و مقرون به صرفه استفاده شود، نیز متمرکز هستند. یک سوخت‌زیستی پایدار می‌تواند از جلبک‌ها ساخته شود، اما کمک‌های مالی برای تحقیقات بیش‌تر در این زمینه کاهش پیدا کرده است، زیرا اولویت‌های سیاسی تغییر یافته و هزینه گاز در پمپ افت پیدا کرده است.

جلبک، حاوی روغنی است که قادر به استفاده برای تولید سوخت‌های‌زیستی است. اما آن‌ها حاوی پروتئین‌هایی نیز هستند که قابلیت استخراج از روغن را داشته و می‌تواند به عنوان جانشین‌های پایداری برای سوخت‌های فسیلی و مواد شیمیایی استفاده شوند. یکی از مشکلات محققان، چگونگی استخراج پروتئین‌ها از جلبک طی یک فرایند قابل اندازه‌گیری و کم‌هزینه بود تا آن را به یک منبع حیاتی برای استفاده صنعتی تبدیل کند.

بنیاد ملی علوم (NSF) در سال ۲۰۱۳ کمک هزینه این تحقیقات را به کومار -محقق این پروژه- اعطاء کرد تا فرایندی را توسعه دهد که از هیدرولیز برق برای بازتولید پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و لیپیدها از روغن جلبک و سپس از روش معدنی شدن هیدروترمال برای بازیابی مواد مغذی غیرآلی برای بازیافت استفاده شود.

بنیاد ملی علوم در سال ۲۰۱۶ دومین کمک مالی کومار را به منظور توسعه یک واحد هیدرولیزکننده نوری برای تولید سریع و اقتصادی محصولات حاصل از ریزجلبک‌ها به وی اعطاء کرد. ریزجلبک‌ها به عنوان یک منبع جایگزین از مواد اولیه برای تولید سوخت‌های ترابری مایع، محصولات زیستی و برای تصفیه فاضلاب به جهت بازیافت مواد مغذی پیشگام هستند. این فناوری یک مسیر اقتصادی برای استفاده از این محصولات در تجاری‌سازی فراهم می‌کند.

استفاده‌های بالقوه از هیدرولیزر نوری شامل پردازش جلبک در مراکز کشت تجاری جلبکی، بازیابی محصولات بیولوژیکی و مواد مغذی در محل‌ شکوفه‌های جلبکی و جلبک‌های در حال پردازش ناشی از تصفیه قسمت سوم فاضلاب‌ها می‌باشد. به گفته کومار، ما با توجه به نقاط قوت در این راستا، آماده همکاری با کسب و کار و عرضه این تکنولوژی به بازار هستیم.

لینک خبر

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن