بیوتکنولوژی پزشکیمتابولیسم

استفاده از دارچین برای مبارزه با چاقی

✅بنا بر مطالعه جدید صورت گرفته، دارچین دارای ترکیبی به نام (cinnamaldehyde(CA است که در سلول‌های چربی موش و انسان، سبب آغاز سوخت انرژی می‌شود.


?محققان دانشکاه میشیگان از یک مدل موشی برای بررسی این موضوع استفاده کردند که سلول‌های چربی ابتدایی، وقتی با CA ترکیب می‌شوند چه پاسخ مستقلی می‌دهند؟ به‌علاوه سلول‌های بنیادی بافت چربی را تمایز دادند و با CA تیمار کردند تا بررسی شود که آیا سیگنالینگ‌های مرتبط با CA در سلول‌های انسانی هم فعال می‌شود یا خیر؟

?وقتی پژوهشگران سلول‌های موشی را با CA تیمار کردند، تغییراتی را مشاهده کردند ازجمله فعال شدن سیگنالینگ پروتئین کینازA، افزایش بیان ژن‌های ترموژنیک، افزایش فسفریلیشن لیپاز حساس به هورمون و پروتئین perilipin1. بنابر نتایج به‌دست آمده، تیمار مزمن با CA سبب تنظیم برنامه‌ریزی مجدد متابولیکی سلول می‌شود.

?دانشمندان برای بررسی عملکرد دارچین، اثراتی را که بر روی سلول می‌گذاشت مهار کردند؛ پاسخ ترموژنیک، فعالیت آنزیمی PKA یا p83NAPK مهار گردید. تنظیم برنامه‌ریزی مجدد سلول هم که به‌دنبال تیمار مزمن با CA صورت گرفته‌بود تاحدی توسط FGF21KO کاهش یافت. اثراتی که در تیمار حاد و مزمن با CA در سلول موشی رؤیت شد، در سلول‌های بنیادی چربی که از انسان‌ها گرفته شده‌بود مشاهده شد. این افراد دارای قومیت، سن و شاخص توده بدنی(BMI) متفاوتی بودند.

?به‌دنبال استفاده گسترده دارچن در صنعت غذا، به‌عنوان یک طعم دهنده _ به جای این‌که به‌عنوان دارو استفاه شود _ ترموژنزیس فعال می‌شود که درنهایت منجر به استراتژی‌های درمانی در برابر چاقی خواهد شد.

?مترجم: فرزانه صائبی راد

☑️لینک خبر

☑️لینک مقاله

☑️عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی

☑️عضویت در کانال زیست فن

استفاده از دارچین برای مبارزه با چاقی – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن