بیوتکنولوژی صنعتیبیوتکنولوژی محیط زیستبیوتکنولوژی میکروبی

استفاده از ذرت به عنوان غذا، بهتر از استفاده برای تولید بیوفیول است!

استفاده از ذرت به عنوان غذا، بهتر از استفاده برای تولید بیوفیول است!  استفاده از ذرت به عنوان غذا، بهتر از استفاده برای تولید بیوفیول است!

✅ذرت را نه تنها برای غذا بلکه به عنوان یک منبع مهم انرژی تجدیدپذیر نیز رشد می‌دهند. سوخت‌های زیستی می‌توانند با مسائل پنهان زیست‌محیطی و اقتصادی همراه باشند و سوال اصلی این است که آیا ذرت بهتر است به عنوان غذا به کار گرفته شود یا به عنوان منبعی برای تولید سوخت‌های زیستی همچون اتانول؟


?برای اولین بار محققان دانشگاه ایلینوی این مسائل را از لحاظ اقتصاد کل سیستم تولید به صورت کمی محاسبه کرده و مقادیر آن را برای تعیین اینکه آیا مزایای ذرت برای تولید سوخت‌های زیستی بیشتر از هزینه‌های آن است یا نه، سنجیده‌اند.

?گروهی از محققان که بر روی اثرات زیست‌محیطی ناشی از کشاورزی در ایالات متحده آمریکا مطالعه می‌کنند، یک دیدگاه جامع از سیستم کشاورزی را با نام سرویس‌ها و خدمات منطقه بحرانی، به منظور بررسی اثرات محصولات کشاورزی بر محیط‌زیست را، از لحاظ مالی تعریف کرده اند. در این دیدگاه بیان می‌شود که منطقه بحرانی لایه‌ی نفوذپذیری از چشم‌اندازها و مناظر نزدیک به سطح زمین است که از زندگی گیاهان تا آب‌های زیرزمینی گسترش یافته است. استفاده از انرژی و منابع انسانی در تولیدات کشاورزی باعث تغییر ساختار منطقه بحرانی می شود. محققان در این مطالعه هزینه‌های اجتماعی این تغییرات را ارزیابی کرده‌اند.

?آن‌ها برای مقایسه بهره‌وری انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید و پردازش ذرت برای غذا و سوخت، منابع مورد نیاز را مورد بررسی قراردادند و سپس تاثیر اقتصادی و زیست‌محیطی استفاده از این منابع را اندازه گیری کرده‌اند. محققان ارزش دلاری معادل انرژی انسانی مصرفی در تولید محصولات کشاورزی را ارزیابی کردند، و سود حاصله از مصرف ذرت به عنوان مواد غذایی در مقابل سوخت‌های زیستی را نیز سنجیدند.

?محققان عوامل متعددی را در آنالیزهای خود به حساب آورده‌اند. ارزیابی انرژی مورد نیاز برای آماده سازی و حفظ مناظر طبیعی حین تولید محصولات کشاورزی، همچون ذرت و تبدیل آن به سوخت های زیستی نیز، یکی از عوامل مهم است. آن‌ها مزایا و اثرات زیست‌محیطی را، از لحاظ خدمات منطقه بحرانی محاسبه می‌کنند که نشان‌دهنده‌ی تاثیرات بر جو، کیفیت آب و ارزش اجتماعی ذرت است. ارزش اجتماعی ذرت هم به عنوان غذا و هم به عنوان سوخت، لحاظ شده است.

از لحاظ پولی و مالی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که ارزش اقتصادی خالص تولید ذرت به عنوان غذا در آمریکا $ ۱۴۹۲ بر هکتار است که در مقابل شاهد یک کاهش $۱۰برهکتاری برای ذرت‌های سوختی هستیم.

?در آخر نیز محققان بیان کرده‌اند استفاده از ذرت به عنوان یک منبع سوخت به نظر می‌رسد که مسیری آسان برای دستیابی به سوخت‌های تجدیدپذیر باشد؛ با این حال این تحقیقات نشان می‌دهد استفاده سوختی از ذرت هزینه‌های زیست‌محیطی بیشتر و مزایای کمتری نسبت به استفاده‌های غذایی آن دارد.

?ترجمه: علیرضا هاشمی

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑️عضویت در کانال زیست فن

استفاده از ذرت به عنوان غذا، بهتر از استفاده برای تولید بیوفیول است! – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن