بیوتکنولوژی کشاورزیخشکیفتوسنتزگندم

افزایش عملکرد گندم با استفاده از تکنولوژی شیمیایی جدید

محققین یک مولکول سنتزی ایجاد کردند که با اعمال آن بر محصولات زراعی (گندم) اندازه و میزان نشاسته ی دانه های گندم تا 20 درصد افزایش می یابد.


این ماده براساس پیشساز قندی تری هالوز ساخته شده است. تری هالوز که از طریق فتوسنتز تولید می شود،برای کنترل فعالیت گندم در نحوه استفاده از منابع ساخته می شود. همچنین حضور این ماده برای نمو دانه های گندم بسیار حیاتی است.

تری هالوز،به آب اضافه شده و روزانه به گیاهان مورد نظر اسپری می شود. از این طریق، تری هالوز که از روش یاد شده به گیاه افزوده شده است،منابع را به سمت تولید نشاسته بیشتر سوق میدهد.

این مطالعه همچنین نشان داد که این مولکول پیشساز همچنین توانایی گیاه برای نجات و بازیابی از تنش خشکی را افزایش داده و برای غلبه به خشکی اواخر فصل کمک بسیاری به کشاورزان می کند.

ترجمه: سجاد سبحان وردی

لینک مقاله
لینک خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن