بیوتکنولوژی کشاورزی

افزودنی جدید در خوراک ماهی باعث افزایش رشد می‌شود

افزودنی جدید در خوراک ماهی باعث افزایش رشد می‌شود - اخبار زیست فناوری افزودنی جدید در خوراک ماهی باعث افزایش رشد می‌شود

✅پروفسور Berta levavi sivan در دانشگاه عبری اورشلیم اختراع جدیدی ثبت کرده که به عنوان افزودنی به غذای ماهی‌های خوراکی از جمله تیلاپیا اضافه شده و سبب افزایش رشد این ماهی‌ها و تأمین گوشت بیشتر از آن‌ها می‌شود.


?نوروکینین‌های B و F هورمون‌هایی هستند که از مغز بعضی از ماهی‌ها ترشح می‌شوند و نقش مهمی در تنظیم تولید مثل آن‌ها دارند. ترشح این هورمون‌ها سبب ورود ماهی به مرحله تولید مثل و توقف رشد می‌شود. به این ترتیب می‌توان با مواد بازدارنده، جلوی اثر آن‌ها را گرفت تا ماهی همچنان در مرحله رشد باقی بماند.

?با فرمولاسیون این مولکول‌های بازدارنده و افزودن آن‌ها به غذای ماهی‌های تیلاپیا، تا 25 درصد افزایش وزن مشاهده شده است. علاوه بر تیلاپیا، حضور و نقش این هورمون‌ها در 20 گونه دیگر از ماهی‌های خوراکی نیز تأیید شده است. تولید سالانه این ماهی‌ها در جهان در حال حاضر 49.8 میلیون تن براورد می‌شود.

?پروفسور sivan موفق شده با این اختراع استارتاپ AquiNovo منشعب از دانشگاه اورشلیم را پایه‌گذاری کند. وی همچنین جایزه Kaye این دانشگاه را که هرساله به مخترعین برتر تعلق می‌گیرد، از آن خود کرده است.

#آبزی_پروری

?ترجمه : محسن رحیمی نژاد

☑️ لینک خبر
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن

افزودنی جدید در خوراک ماهی باعث افزایش رشد می‌شود – اخبار زیست فناوری 

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن