انسولین و ویروس!

✅ برخی ویروسها، هورمونهای شبیه به انسولین تولید میکنند که موجب تحریک سلولهای انسانی میشوند و دارای پتانسیل ایجاد بیماری هستند.
?هر سلول در بدن شما به هورمون انسولین پاسخ نشان میدهد و اگر این پروسه با مشکل روبهرو شود، شما به دیابت مبتلا خواهید شد. در یک یافتهی اتفاقی ، دانشمندان در مرکز دیابت Joslin ، چهار ویروس را مشخص کردند که میتوانند هورمونهای مانند انسولین تولید کنند. هورمونهایی که باعث فعال شدن سلولهای انسانی میشود.
?محقق این پژوهش میگوید: «تحقیق ما میتواند حوزهی جدیدی را با موضوع شناسایی اثر میکروبها بر غدد درونریز معرفی کند.» این محقق همچنین میگوید: «ما نشان دادیم که این انسولینهای ویروسی شبیه به پپتیدها، میتواند بر سلولهای انسانی و موشی تاثیر بگذارد. امیدواریم که مطالعهی این پروسه در درک بهتر نقش میکروبها در بیماریهای انسانی موثر باشد.»
?در حقیقت، کشف هورمونهای ویروسی، موجب پدید آمدن این سوال میشود که نقش این نوع انسولین در دیابت چه میتواند باشد، هم چنین در بیماریهای مانند خودایمنی، سرطان و دیگر شرایط متابولیکی. ایدهی کلیدی در این اکتشاف، مربوط به تحقیقی است که برای تولید واکسنهای ضد باکتری است. این تحقیق نشان میدهد که باکتریها و ویروسها میتوانند پپتیدهای شبیه انسولین تولید کنند که کمک میکند تا بیماری را مورد هدف قرار دهیم.
?با آنالیز دیتابیس تحقیقات انجام گرفته، محققین به این نتیجه رسیدهاند که ویروسهای متفاوت میتوانند پپتیدهایی تولید کنند که تماماً یا در بخشی با ۱۶ هورمون انسانی و پروتیین تنظیمی شباهت دارند.
?بررسی این پپتیدهای ویروسی، میتواند در طراحی انسولینهای نوین انسانی سنتز شده به شرکتهای دارویی کمک کند. این محقق معتقد است که ساختن انسولینهای نوین بدون نیاز به نگهداری در دمای فریزر یا انسولینهای با جذب سریعتر میتواند مراحل بعدی این پروژه باشد.
?ترجمه: یاور سلطانی
☑ لینک خبر
☑ لینک مقاله
☑ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑عضویت در کانال زیست فن