بیوتکنولوژی صنعتیبیوتکنولوژی کشاورزیبیوتکنولوژی محیط زیستبیوتکنولوژی میکروبیفناوری های همگرا

باکتری های کنترل کننده ی آلودگی در مرغان دریای

امروزه آلودگی جیوه در اکوسیستم های آبی، یکی از موضوعات زیست محیطی جهانی است.


علی رغم روند رو به افزایش آلودگی، محققان دریافته اند که میزان جیوه در بدن مرغان دریایی واقع در اکوسیستم اقیانوس آرام، در طول پنجاه سال اخیر نه تنها ثابت مانده بلکه کاهش یافته است.

علت این کاهش، تغییر در رژیم غذایی مرغ‌های دریایی بوده است. ماهی های تغذیه شده، در مناطقی رشد می کردند که سطح باکتری های کاهنده‌ی سولفات کم بوده است.

این باکتری های بی هوازی، گرایش شدیدی برای مصرف جیوه داشته و آن را به جیوه متیله تبدیل می کنند که سمی بوده و حلالیت بالایی در چربی دارند.

رسوبات، منبع اصلی جیوه و جیوه متیله می باشد، زیرا با فراهم آوردن شرایط بی هوازی، تولید جیوه متیله را مطلوب می سازد که از طریق انتشار، به سطح آب می آیند.

ترجمه: ریحانه خالقی

لینک خبر
لینک مقاله
رغان دریای

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن