برای تاسیس یک کمپانی بیوتک به چه چیزهایی نیاز داریم؟

در اینجا چکیدهای از توصیهها و راهکارهای افرادی که این مسیر را به خوبی پیمودهاند ذکر میشود.
۱. بهترین راه برای بیان راه حل و ارزش کار انجام شده، این است که به طور شفاف اعلام شود، چه مشکلی برطرف شده است. باید توجه داشت که برای رسیدن به موفقیت، باید افراد کافی وجود داشته باشند که به مسئله حل شده شما اهمیت دهند.
۲. هیچ استارتاپی از یک نفر تشکیل نشده است. برای تاسیس یک کمپانی، نیاز به تیمی با کیفیت و همه جانبه وجود دارد تا ابعاد مختلف کار را پیش ببرند.
۳. شناسایی عوامل انگیزشی بسیار مهم است. باید عواملی پیدا کرد که باعث شود تیم با تمام وجود برای رسیدن به هدف تلاش کند. در ابتدای مسیر که بودجه کافی در دسترس نیست، با شریک کردن افراد در سهم شرکت و پروژه میتوان انگیزه کافی را ایجاد کرد.
۴. وجود یک وکیل در طول انجام پروژه برای رسیدگی به مسائل حقوقی بسیار حیاتی است. استخدام یک وکیل هزینه دارد، اما میتواند از ایجاد مشکلات غیرقابل جبران همچون مالیاتهای سنگین و توقیف شدن شرکت جلوگیری کند.
۵. پول، پول، پول. زیر هر سنگی باید دنبال پول گشت! منابع مالی زیادی وجود دارند که از پروژهها در مراحل ابتدایی حمایت میکند. علاوه بر اینها، جلب حمایت سرمایه گذاران اهمیت زیادی دارد. باید با سرمایه گذاران مختلفی رابطه برقرار کرد بدین معنا که اگر پول و سرمایه آنها مورد نیاز است، باید ابتدا از آنها توصیه و مشورت طلب کرد و احترام آنها را به دست آورد.
۶. از زمان حداکثر بهره را ببرید. ریسکهای پروژه را شناسایی کنید و برای آنها جواب متقاعد کننده پیدا کنید. قطعا هر چه ریسکهای کار بیشتر باشد، سرمایه گذار سختتر یافت میشود. همچنین تدوین یک بیزینس مدل امری ضروری است تا مسیر را برای تیم و سرمایهگذاران روشن سازد.
۷. هیچ گاه اسرار حیاتی کار را فاش نسازید. در جذب سرمایه گذار یا پیدا کردن بازار فروش، غفلت در این امر سبب میشود تا ایده شما به فرد یا شرکتی با سابقه تر سپرده شود.
نکات بیشمار دیگری وجود دارد که باید لحاظ شود، اما نکته قابل توجه طبق تجربه افرادی که این مسیر را امتحان کردهاند آن است که ساخت یک شرکت با وجود فراز و نشیبهای بسیارش امری است که اگر کسی ناامید نشود و مسیر خود را گم نکند و قواعد بازی را بلد باشد، موفقیت او حتمی است.
نویسنده: میلاد ریحانی
☑️منبع