بررسی پذیرش مصرف گوشت تولید شده در شرایط آزمایشگاهی

✅کشاورزی صنعتی و رسواییهای آن باعث کاهش مصرف گوشت توسط آلمانیها شده است. در عوض مصرف سوسیسهای گیاهی و گوشتهای تهیه شده از سویا در حال افزایش است. بافت عضلانی جانوری کشت داده شده در آزمایشگاه، تولید گوشتی واقعی بدون نیاز به پرورش و کشتن حیوانات را تضمین میکند. محققان جایگزین شدن این گوشتهای تولید شده در شرایط آزمایشگاهی را مورد بررسی قرار داده اند.
?تولید گوشت در شرایط آزمایشگاهی، پیچیده و فقط در مقادیر کم میسر است. با این حال اینگ بوهم می گوید: “این گوشتها در آینده ممکن است به حل مسائل ناشی از مصرف گوشت به دلیل رشد جمعیت جهانی، تغییرات آب و هوایی و حفاظت از حیوانات کمک کند. با کشت سلولهای بنیادی عضلات حیوانات، دیگر نیازی به صرف هزینههای بالا برای پرورش و کشتن حیوانات نیست.”
?در حال حاضر جایگزینهای گوشتهای موجود، مانند فراوردههای گیاهی تهیه شده از سینه بوقلمون، شنیسل خوک یا توپکهای گوشتی تولید شده از سویا یا سیتان، بحث برانگیز هستند. در حالی که تعداد گیاهخوارانی که میخواهند به دلایل اخلاقی، کمتر گوشت و بیشتر محصولات شبه گوشت مانند سویای فشرده شده مصرف کنند، در حال افزایش است؛ منتقدان هشدار میدهند که این فرایندهای تولیدات ساختگی ممکن است بیگانگی بین انسان و حیوان را افزایش دهد. به رغم پیشرفتهای صنعتی اخیر، هنوز هم موانعی برای تولید گوشت از طریق کشت سلولهای بنیادی عضلات حیوانی مانند عدم وجود محلول های مغذی غیر حیوانی وجود دارد.
?دانشمندان ITAS از طریق انجام مصاحبهها و روشهای مشارکتی، به بررسی پاسخ مصرف کنندگان گوشت پرورش یافته از سلولهای بنیادی حیوانات در آزمایشگاه پرداختند. این محققان با متخصصین علم و صنایع خدمات مواد غذایی و هم چنین نمایندگان سازمانهای حامی حقوق محیط زیست و حیوانات و انجمنهای کشاورزان سازمانی و قراردادی مذاکره کردند. این فرصت مشارکت برای شهروندان نیز فراهم شده بود.
?بر اساس این مطالعه اکثر پاسخ دهندگان گوشت تولید شده در شرایط آزمایشگاهی را یکی از راههای تولید گوشت قراردادی مطرح می کنند. در عین حال گوشت تولید شده در شرایط آزمایشگاهی نظر مخالفی است در برابر کسانی که فکر میکنند عرضه غذا در آینده با کاهش مصرف گوشت و سازماندهی مجدد زیست محیطی کشاورزی همراه است.
?ترجمه : نوروزی
☑️لینک خبر