آبزی پروریبیوتکنولوژی کشاورزی

تأثیر سم صدف فلج کننده انسان بر ماهیگیری

✅ تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن میکروارگانیسم های سمی باعث تغییر رفتار و توانایی تولید مثلی پاروپایان می شود.


?جلبک Alexandrium fundyense یک داینوفلاژل سمی است که مسئول سمیت صدف فلج کننده (PSP) می باشد. معمولا توسط پاروپایان (سخت پوستان کوچک) که یکی از منابع غذایی مهم برای بسیاری از ماهیان جوان، از جمله بسیاری از گونه های مهم تجاری است، مصرف می شود. این در حالی است که تحقیقات قبلی مرتبط با سموم در انسان، نشان داده که پاروپایان نسبت به داینوفلاژلاها بسیار مقاوم هستند.

 

?مطالعه ای جدید نشان می دهد که A. fundyense در حقیقت بر روی پاروپایان تاثیر دارد. محققان با مطالعه روی پاروپایان در محیط کنترل شده، دریافتند آن هایی که از موجودات سمی تغذیه می کنند انرژی کمتری برای فعالیت هایی نظیر رشد و تولید مثل دارند. این تحقیق در حال حاضر بسیار مهم است زیرا تغییرات آب و هوایی باعث افزایش شکوفایی جلبک های مضر از جمله شکوفایی A. fundyense می شود. اگر پاروپایان به مصرف این موجودات سمی ادامه دهند و قادر به تولید مثل نباشند، این به معنای مواد غذایی کمتر برای گونه های مهم تجاری می باشد.

 

?تراکم بالای شکوفایی جلبکی مضر، در سطح جمعیت، می تواند بر تعداد پاروپایان تاثیر بگذارد، بنابراین منابع غذایی را که اهمیت زیادی در ماهیگیری در آتلانتیک دارد تحت تاثیر قرار می دهد.

 

?مترجم: رقیه جعفری تراجی

لینک خبر

عضویت در زیست فن کشاورزی

عضویت در کانال زیست فن

تأثیر سم صدف فلج کننده انسان بر ماهیگیری – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن