بیوتکنولوژی کشاورزی

تاثیر برنج رنگی بر دیابت

✅اخیرا آزمایشاتی در خصوص توانایی سبوس برنج‌های رنگی برای کمک به کنترل بیماری دیابت توسط دانشمندان ARS انجام شده است. تحقیقاتی که روی سلول‌های چربی موش انجام شد، نشان داد که عصاره سبوس برنج بنفش و قرمز باعث افزایش جذب گلوکز در این سلول‌ها می‌شود.


یک رژیم غذایی سالم شامل میوه‌جات، سبزیجات، آجیل، روغن‌ها و دانه‌ها است که دارای ترکیبات فعال زیستی هستند.

?این ترکیبات که در سبوس برنج نیز به مقدار زیادی یافت می‌شوند؛ توانایی ارتقا سلامتی انسان را دارند. اخیرا آزمایشاتی در خصوص توانایی سبوس برنج‌های رنگی برای کمک به کنترل بیماری دیابت توسط دانشمندان ARS انجام شده است.

?دیابت یک بیماری متابولیکی است؛ در بدن افراد دیابتی انسولین یا به میزان بسیار ناچیزی تولید می‌شود یا اصلا تولید نمی‌گردد و باعث بالا رفتن سطح گلوکز خون می‌شود. برای این افراد، مدیریت گلوکز خون امری ضروریست.
روش‌های درمان فعلی ممکن است عوارضی چون اسهال یا مشکلات روده‌ای به وجود بیاورند. به دلیل وجود این عوارض، تحقیقات برای یافتن دارو‌های طبیعی آغاز شد.

?تحقیقاتی که روی سلول‌های چربی موش انجام شد، نشان داد که عصاره سبوس برنج بنفش و قرمز باعث افزایش جذب گلوکز در این سلول‌ها می‌شود. جذب گلوکز در سلول‌هایی که در معرض سبوس برنج قرمز قرار گرفته بودند نزدیک به سه برابر و در سلول‌هایی که در معرض سبوس برنج بنفش بودند بیشتر از دو برابر افزایش یافت.

?راه دیگر برای مدیریت دیابت استفاده از آنزیم‌هایی چون α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز جهت جلوگیری از شکسته شدن نشاسته به گلوکز در طول هضم غذا است. ترکیبات فنولی که در سبوس برنج وجود دارد به این آنزیم‌ها متصل می‌شوند و فعالیت آن‌ها را تغییر می‌دهند.

?اگرچه توانایی عصاره سبوس بنفش و قرمز در کنترل جذب گلوکز در سلول‌های چربی موش اثبات گردید اما تحقیقات بیشتر برای اثبات همین نتیجه در انسان‌ها مورد نیاز است.

#غذاهای_عملکردی

?ترجمه : آذین منصوری

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن

تاثیر برنج رنگی بر دیابت – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن