تبدیل اقتصادی ضایعات شهری به سوخت جت

| تبدیل اقتصادی ضایعات شهری به سوخت جت
✅ شرکت فولکروم بیوانرژی فاز دوم ساخت اولین پروژه تبدیل ضایعات به سوخت جت را در سیرا نوادا آغاز کرده است. کارخانه سیرا اولین کارخانه مقیاس تجاری امریکا خواهد بود که در آن ضایعات جامد زباله شهری به سوخت حمل و نقل تبدیل میشود. تا به امروز این زبالهها دفن میشد.
❇ نیاز روز افزون به سوخت، افزایش گازهای گلخانهای و افزایش تولید زباله شهری از جمله معضلاتی است که با افزایش جمعیت جهانی، بشر در آینده با آنها روبهرو خواهد شد. تحقیقات گستردهای برای تبدیل این ضایعات به مواد با ارزش افزوده، بهخصوص انرژی صورت گرفته است.
❇ شرکت فولکروم بیوانرژی که یکی از پیشگامان تولید انرژی ارزان، با آزادسازی کمتر دیاکسیدکربن است، در سال جاری ساخت فاز دوم کارخانه تبدیل ضایعات جامد شهری به سوخت را در سیرا نوادا آغاز کرده است. اجرای آخرین مرحله تأسیسات سیرا، سنگ بنایی برای شرکت فولکروم و صنعت سوختهای با تولید دیاکسیدکربن کمتر تلقی میشود. بنا به گفته مسئولین این شرکت، حدود ۱۰ سال طراحی، توسعه و آزمایش انجام گرفت تا این پروژه اقتصادی شود. با تبدیل ضایعات به سوخت، فولکروم راهحل عملی را برای تعهد صنایع هوایی در جهت کاهش رهاسازی دیاکسیدکربن ارائه کرده است.
❇ تأسیسات سیرا که در نوادا ایجاد میشود، از روش گرماشیمیایی اختصاصی فولکروم استفاده کرده و ضایعات خانگی را به سوخت تبدیل میکند، سوختی که تولید دیاکسیدکربن در آن کمتر از سوختهای دیگر است. فولکروم امیدوار است که با این روش، آزادسازی کربندیاکسید سوختهای جت به اتمسفر تا ۸۰ درصد کاهش یابد.
❇ با راه اندازی تأسیسات سیرا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۰، این کارخانه سالانه ۱۷۵ هزارتن زباله خانگی را به ۴۷/۷ هزار متر مکعب سوخت تبدیل خواهد کرد. در حال حاضر، فولکروم پروژههای آینده خود را توسعه میدهد تا به اهداف تعیین شده از جمله هزینه ثابت خوراک، حفظ قیمت سوخت در مقابل نفت، تضمین بازدهی کارخانه و تولید با هزینه پایین، دست یابد.
❇ در مدتی که کارخانه سیرا تأسیس میشود، کارهای مهندسی، نشستها و مجوزهای مربوط به پروژههای بعدی این شرکت، برای ایجاد کارخانههای مشابه نزدیک مناطق شهری بزرگ کشور امریکا انجام میگیرد. فولکروم قبلاً تأمین درازمدت مواد اولیه، تدارکات سوخت و قراردادهای سوختی را برای این پروژهها آماده کرده است. انتظار میرود با تأسیس کارخانههای آینده، سالانه بیش از ۱/۳ میلیون مترمکعب سوخت جت تولید شود.
? ترجمه: یونس عبداللهی مفرد
☑ لینک خبر
☑ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑ عضویت در کانال زیست فن