بیوتکنولوژی کشاورزی

توسعه ارقام گندم منعطف به شرایط اقلیمی

توسعه ارقام گندم منعطف به شرایط اقلیمی - مجله زیست فن  توسعه ارقام گندم منعطف به شرایط اقلیمی

✅افزایش تنوع اقلیمی موجب ایجاد ضرورت نیاز به استفاده از ارقام گندم انعطاف پذیر گردیده است.در کنار تقاضا برای افزایش انعطاف ارقام گندم، علاقه مصرف کننده ها به غذاهای سالم تر افزایش یافته است. بنابراین شناسایی اهداف بالقوه اصلاح جهت ایجاد ارقام گندم منعطف نسبت به شرایط اقلیمی مورد توجه خاصی قرار گرفته است.


فروکتان ها کربوهیدرات هایی هستند که در اکثر گیاهان از جمله گندم یافت می شوند و دارای نقش فیزیولوژیک در انسان ها و گیاهان هستند.

در گیاهان فروکتان ها نقش اساسی در ایجاد تحمل به تنش های مرتبط به تغییرات اقلیمی( مثل خشکی، شوری و سرما) دارند.همچنین مصرف فروکتان ها موجب افزایش سلامتی از طریق بهبود سلامت روده می‎گردد. محتوای فروکتان دانه گندم با توجه به ژنوتیپ آنها متفاوت است.

اخیراً مقاله ای در ژورنال علمی crop science انتشار یافته است که ارتباط بین فروکتان ها را در گندم، محصولات غذایی بر پایه گندم و همچنین اهمیت استفاده فروکتان بر سلامت انسان را مورد ارزیابی قرار داده است. ترسیم وضعیت کنونی دانش در مورد فروکتان دانه گندم و سلامت انسان و پتانسیل روش های اصلاحی از مسائل دیگر بحث شده در این مقاله است.

انجام کارهای اصلاحی برای افزایش فروکتان گندم به احتمال زیاد منجر به بهبود ارقام “منعطف به شرایط اقلیمی” با افزایش ارزش غذایی می‏گردد.

#ارزش_غذایی #تنش_های_غیر_زنده

ترجمه : آرمان جمالی

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن

توسعه ارقام گندم منعطف به شرایط اقلیمی – اخبار زیست فناوری

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن