توصیه استرالیاییها برای کنترل ایدز: تست تشخیص خانگی

✅ در تحقیقی جدید به سرپرستی دانشگاه Curtin استرالیا مشخص شده است که استفاده از کیتهای آزمایشی در خانه برای شناسایی ویروس نقص ایمنی اکتسابی انسان (HIV) باید در سراسر کشور مورد تائید قرار گیرد تا از افزایش نرخ ابتلا در میان کسانی که در جنوب صحرای آفریقا و جنوب شرقی آسیا متولد شدهاند، کاسته شود.
?این گزارش که تحت عنوان «موانع انجام آزمایش ایدز در میان کسانی که در جنوب صحرای آفریقا و جنوب شرقی آسیا متولد شدهاند» به چاپ رسیده، قصد دارد موانع انجام آزمایش HIV درمیان افرادی که در این دو منطقه جغرافیایی به دنیا میآیند را کشف کند تا مشخص شود که چرا تشخیص ایدز در این مناطق معمولا در مراحل آخر پیشرفت بیماری اتفاق میافتد.
?مولف ارشد این گزارش، خانم کری گری از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه Curtin بیان میکند: «کسانی که در مناطق جنوب صحرای آفریقا، شمال شرق و جنوب شرقی آسیا به دنیا میآیند بهطور ثابت بالاترین نرخ تشخیص ابتلا به HIV در استرالیا را براساس محل تولد ثبت کردهاند.»
?خانم گری میگوید: «در طول یک دهه گذشته، آمار اخطارهای ابتلا به HIV در میان افرادی که در جنوب صحرای آفریقا و شمال شرق و جنوب شرق آسیا به دنیا آمدهاند، افزایش داشته است.» کمتر از نصف این اخطارهای ابتلا به HIV در مرحله آخر یا بیش از چهار سال بعد از ابتلا به ویروس HIV اتفاق افتاده و چنین موضوعی به معنای آن است که تشخیص زودهنگام بیماری برای اطمینان از اینکه این افراد مؤثرترین درمان و پشتیبانی را دریافت خواهند کرد، حیاتی است.
?خانم گری افزوده که این تحقیق قصد دارد موانع گوناگونی را که در سر راه بیماران، برای دستیابی به آزمایش HIV وجود دارد را شناسایی کند. دلایلی مانند فقدان آگاهی از گروههای در معرض خطر، ترس از توهین به بیماران در مطب پزشکان عمومی، بیمارانی که درخواست انجام آزمایش نمیکنند، مشکل بلد نبودن زبان، وجود تفاوتهای فرهنگی میان جوامع و ترس از داغ ننگی که در بسیاری از جوامع گریبانگیر مبتلایان به HIV میشود.
?این تحقیق همچنین توصیه میکند که باید بیماری HIV و لزوم انجام آزمایشهای دورهای برای تشخیص آن بهطور فعالانهتری در جامعه موردبحث قرار گیرد تا بتوان وحشت عمومی از این بیماری را کنترل کرد. تشویق پزشکان عمومی به ارائه آزمایش HIV به بیمار بهعنوان بخشی از آزمایشهای معاینه سلامتی، راهاندازی ایستگاههای تست HIV در سطح شهرها و اطمینان از اینکه اطلاعات لازم و کافی در مورد این بیماری در اختیار دانشآموزان در سراسر جهان قرار میگیرد، چند نمونه دیگر از این پیشنهادها بودهاند.
?ترجمه: مریم باورساد
☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن