بیوتکنولوژی کشاورزیبیوتکنولوژی محیط زیستفناوری های همگرامحصولات غذایی GMOمهندسی ژنتیک
تولید آستا گزانتین از ذرت

محققین دانشگاه گوته فرانکفورت (Goethe University Frankfurt) گیاه ذرت مهندسی (GE) برای تولید یک نوع کارتنوئید به نام آستاگزانتین ایجاد کردندکه در تولید غذا برای ماهی بسیار مهم است.
آستاگزانتین یک نوع کتوکارتنوئید بوده که به عنوان ماده ی غذایی بسیار گران قیمت برای تعذیه ی ماهی آزاد و قزل آلا استفاده می شود.
با ارزیابی این ترکیب استخراج شده با استفاده از ذرت GE، مشخص شد که ویژگی های آستاگزانتین تولیدی به وسیله ی ذرت در ۳.۵ میکروگرم از وزن خشک گوشت ماهی قزل آلا به لحاظ ساختاری با نوع تولید شده ی شیمیایی مشابه است. این بدین معنی است که این گیاه مهندسی شده می تواند منبعی برای تولید رنگیزه ی آستاگزانتین برای غذای ماهی باشد.
ترجمه خبر: سجاد سبحان وردی