سوخت زیستی

تولید اتانول زیستی از زیست توده ی macroalgal با کمک آنزیم لامینارین

| تولید اتانول­ زیستی از زیست­ توده ­ی macroalgal با کمک آنزیم لامینارین

✅ در این مقاله، محققان از زیست­ توده­ ی macroalgal به عنوان خوراک اولیه به منظور تولید اتانول­ زیستی با استفاده از تصفیه ­ی آنزیمی پرداخته ­اند. فرایند شامل جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم­ هایی در منطقه ­ی mangrove از کشور فیلیپین است.


✳ زیست­ توده ی مورد بررسی در این مطالعه که نوعی جلبک است، زیرمجموعه­ ی سوخت­ های ­زیستی نسل سوم است. سوخت ­های ­زیستی نسل سوم سوخت­ هایی هستند که از جلبک ­ها مشتق شده و از این لحاظ که محدودیت­ های سوخت­ های­ زیستی نسل اول و نسل دوم را ندارند، قابل توجه هستند. ثابت شده که جلبک­ های درشت کارایی صنعتی زیادی دارند. یکی از مزایای جلبک­ ها رشد آن­ ها تحت هر شرایطی مانند آب دریا و فاضلاب­ های شهری است.

✳ این اولین مطالعه است که از لامینارین برای تولید اتانول­ زیستی از زیست­ توده­ ی macroalgal استفاده می­ کند. هدف اصلی گزارش بررسی این است که آیا لامینارین قادر به هیدرولیز کردن زیست توده به منظور تولید اتانول هست یا خیر. اثبات این کار در مقیاس آزمایشگاهی صورت می گیرد. هم چنین در طول مطالعه تحقیقاتی به منظور شناسایی و جداسازی باکتری­ های دریایی قادر به تولید لامینارین صورت گرفته است.

✳ کشور فیلیپین در سال ۲۰۰۶ قانونی را به تصویب رساند که طبق آن از ماه فوریه­ ی سال ۲۰۰۹ شرکت ­های نفتی در زمینه­ ی سوخت­ های مایع باید از سوخت ­های زیستی استفاده کنند. این در حالی است که محققان در حال یافتن گزینه ه­ای جایگزین به جای اتانول هستند، گزینه­ هایی مانند ذرت، نیشکر، گندم. طبق گزارش وزارت انرژی کشور فیلیپین، این کشور در سال ۲۰۱۷ رشد ۱۷.۷ درصدی واردات محصولات نفتی نسبت به سال ۲۰۱۶ داشته است.

✳ نتایج مقاله عبارتند از:

  1. لامینارین نیمه خالص شده قادر به هیدرولیز کردن لامینارین موجود در زیست­ توده­ ی macroalage است.
  2. به علت نبود روش­ های پیش تصفیه، با استفاده از فرایند تخمیر مقدار کمی اتانول حاصل شد.
  3. در صورتی که از ترکیب سلولز و لامینارین استفاده شود، میزان بیشتری اتانول به دست می ­آید که این مطلب اثر سینرژستیک (هم­ افزایی) این دو آنزیم در کنار یکدیگر را به اثبات می­ رساند.
  4. لازم است که مطالعات بیشتری به منظور بهینه­ سازی تولید آنزیم و اثر سینرژستیک (هم ­افزایی) آنزیم­ ها صورت گیرد.

? ترجمه : مظاهر سبزی

☑ لینک مقاله
عضویت در زیست فن میکروبی، صنعتی، محیط زیست
عضویت در کانال زیست فن

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن