تولید انرژی پاک از باقیماندههای غذایی

تولید انرژی پاک از باقیماندههای غذایی
✅ مانند آنچه در افسانههای قدیمی در مورد تبدیل زبالهها به گنج مطرح شده است امکان تبدیل بازماندههای غذایی به انرژی پاک به لطف مطالعات موسسه انرژی Cornell در حال تحقق است. در بازماندههای مواد غذایی مواد ارزشمندی وجود دارد و این ترکیبات سرشار از کربن هستند. برای دستیابی به این انرژی، مایع سازی هیدروترمال پیش از هضم بیهوازی انجام میشود و با این روش امکان استخراج کامل انرژی از ضایعات غذایی وجود دارد. مواد زائد تحت فشار حرارت میبینند تا سرانجام روغن زیستی خام ایجاد شود که امکان تبدیل به سوخت زیستی را دارد.
باقیماندههای مواد غذایی در شرایط مرطوب به وسیله میکروارگانیسمها در طی روزها بهصورت بیهوازی تجزیه و به متان تبدیل میشوند که برای تولید الکتریسیته و گرما در مقادیر تجاری قابل استفاده است. در صورتی که اگر تنها به تجزیه طبیعی اکتفا شود، برای دستیابی به انرژی به چندین روز زمان نیاز است، اما اگر با مایع سازی هیدروترمال همراه شود فرایند تولید انرژی در دقایقی خلاصه میشود.
بازماندههای مواد غذایی بخش عظیمی از زبالههای شهری در آمریکا را شامل میشود و بر اساس آمارهای سازمان غذا و کشاورزی آمریکا این مقدار نزدیک به ۳/۱ میلیارد تن است. در سایر کشورهای صنعتی نیز این مشکل وجود دارد. بهعلاوه فرایندهای تولید کمپوست و تجزیه مواد زائد برای به کارگیری مجدد این ترکیبات غیر کارآمد و آهسته است.
اگر در مرحله ابتدایی مایعسازی هیدروترمال انجام شود و مراحل کار با تجزیه بیهوازی به پایان برسد یک پیوند جذاب بین غذا، آب و انرژی برقرار میشود. سرگروه این تحقیق معتقد است که مقادیر زبالههایی که دفن میشوند و کربن رها شده در جو باید کاهش یابد. اگر انسان مجبور به استخراج نفت از اعماق زمین برای به کار انداختن ماشین هایش نباشد. اگر از تجزیه بی هوازی برای تولید انرژی پاک استفاده کند، امنیت غذا و انرژی در جهان افزایش پیدا میکند.
ترجمه: زمزم جوادی
☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑️عضویت در کانال زیست فن