آبزی پروریافزایش ارزش غذاییخوراک ماهی

تولید تجاری ماهی سالمون با روغن امگا3 از جلبک دریایی

شرکت نروژی Lingalaks تولید‌کننده ماهی سالمون، روغن امگا 3 جلبک دریایی حاوی اسید‌های چرب EPA و DHA را جایگزین روغن ماهی در تغذیه ماهیان خود کرده است، تا تولید پایدار‌تری داشته باشد.


روغن خالص جلبک از نظر سلامت مواد غذایی، ایمن است. روغن جلبک شرکت Veramaris، تنها منبع تجاری اسید‌های چرب امگا 3 غیر از ماهی است که غنی از هر دو منبع EPA و DHA می‌باشد. این روغن از تخمیر طبیعی جلبک دریایی تولید می‌شود. روغن جلبک خلوص بالایی دارد. عاری از آلودگی‌های دریایی است که با آنتی اکسیدان‌های طبیعی به غیر از اتوکسی کوئین پایدار شده است.

این شرکت از اکتبر 2018، 50 درصد از ماهی سالمون تولیدی خود را با خوراک جدیدی تغذیه می‌کند. این خوراک از شرکت Skretting خریداری شده است که در جیره غذایی خود از روغن امگا 3 EPA و DHA جلبک دریایی شرکت Veramaris استفاده می‌کند.

تغذیه ماهی سالمون با روغن طبیعی جلبک دریایی با تلاش خرده‌فروشان برای فروش این محصول در سراسر جهان رونق می‌گیرد. شرکت خرده‌فروشی آلمانی Kaufland، اولین شرکتی است که سالمون جدید را در قفسه فروش خود قرار داده است.

هوگاروول -مالک شرکت Lingalaks– اظهار داشت: “استفاده از اسید‌های چرب امگا 3، EPA و DHA جلبک دریایی، به ما اجازه می‌دهد تا ماهی سالمون سالم‌تر و بهتری تولید کنیم. همچنین به شرکت ما فرصت منحصر به فردی برای تمایز در یک بازار رقابتی می‌دهد. با پذیرش اولیه این روش جدید، دریافتیم که نیازمند حمایت شرکاء در زنجیره ارزش غذاهای دریایی برای تحقق چشم‌انداز برتر در کیفیت پایدار ماهی سالمون و یافتن راه‌های جدید هستیم.”

شرکت Veramaris، شرکتی مشترک با سرمایه‌گذاری DSM و Evonik هلندی است. این شرکت، در طی چند سال گذشته، جلسات و گفت‌وگو‌های سهامداران از تولید‌کنندگان خوراک، پرورش‌دهندگان، خرده‌فروشان تا سازمان‌های غیر دولتی را در طول زنجیره ارزش سازماندهی کرده است.

مدیر عامل شرکت Veramaris عنوان کرد: “روغن امگا 3 جلبک شرکت ما، غنی از اسید‌های چرب EPA و DHA می‌باشد که جزء غذایی جدید در پرورش بهتر و پایدار‌تر ماهی سالمون است. اما گاهی اوقات از مرحله اول اتخاذ یک نوآوری تا رسیدن به موفقیت زمان نیاز است. ما متوجه شدیم که رویکرد‌های سنتی بازاریابی و فروش احتمالاً بی‌فایده خواهد بود، ما مجبوریم تا سهامداران اصلی را به میز مذاکره دعوت کنیم. فقط با همکاری و مشارکت قادر هستیم این تغییر و تحول را به عمل برسانیم.”

امروزه تقاضای مصرف‌کنندگان برای غذا‌های دریایی سالم و پایدار در حال افزایش است. Kaufland شرکت خرده‌فروش آلمانی، پتانسیل بالایی برای همکاری با Lingalaks و Veramaris دارد.

رئیس بخش خرید Kaufland اظهار کرد: “مشتریان ما خواستار کیفیت بالا از مجموعه ما هستند. ماهی سالمون تغذیه شده با روغن جلبک، محصولی نوآورانه و با کیفیتی بالا است که نیاز مشتریان ما را در زمینه طعم و مزه خوب و تغدیه سالم پاسخگو می‌باشد. افزایش احساس مسئولیت مشتریان برای مصرف آگاهانه از منابع ما را متقاعد ساخته است که این همکاری یک تصمیم رو به پیشرفت و ترقی خواهد بود.”

منبع خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

رقیه جعفری تراجی

دانشجوی مقطع دکتری رشته شیلات-عمل‌آوری فرآورده‌های شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، اهل مازندران، از طریق یکی از دوستان با گروه زیست‌فن آشنا شدم و از سال 1396به عنوان نویسنده خبر و همکار تولید محتوا با سایت خبری زیست‌فن همکاری دارم. زمینه فعالیت اصلی بنده در حوزه مرتبط به شیلات و آبزی‌پروری و عمل‌آوری است. در قالب تیم مصاحبه و تولید خبر از مقالات نیز با گروه کشاورزی همکاری دارم.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شـش × = چهـل دو

دکمه بازگشت به بالا
بستن