افزایش ارزش غذاییبیوتکنولوژی کشاورزی

تولید موز طلایی حاوی ویتامین A تا سال 2021

| تولید موز طلایی حاوی ویتامین A تا سال ۲۰۲۱

✅ پروژه Banana21 در سال ۲۰۰۵ برای جبران کمبود مواد غذایی در اوگاندا و کشورهای همسایه شروع به فعالیت کرد. در این پروژه موزهای خوراکی قابل قبول برای کشاورزان و مصرف‌کنندگان با مقدار افزایش یافته آهن و پیش‌ساز ویتامین A مورد استفاده قرار گرفتند.


❇ از همان ابتدا در سال ۲۰۰۵، پروژه Banana21 بر مبنای تولید ارقامی از موز با دارا بودن پیش‌ساز کارتنوئید آغاز به کار کرد که توانست ۵۰ درصد از ویتامین A مورد نیاز برای هر فرد (۳۰۰ گرم برای هر شخص در روز) را تامین کند. با توجه به پیشرفت قابل توجهی که تاکنون به دست آمده است، احتمال دارد که لاین‌های گیاهان تراریخت تا سال ۲۰۲۱ جایگزین شوند و این امر می‌تواند تاثیر به‎سزایی در جبران کمبود ویتامین A در بسیاری از مناطق فقیر هم‌چون روستاهای اوگاندا، که موز از جمله میوه‌های پرمصرف است، داشته باشد.

❇ اهمیت موز به عنوان یک محصول غذایی مطمئن (گیاهی چندساله با تولید سالیانه، و توانایی سازگاری با دوره‏‌های طولانی خشکسالی) همراه با هزینه پایین می‌تواند در نهایت منجربه تولید “موز طلایی” در دهه‌های آتی شود.

? ترجمه: داور عابدینی

لینک خبر
عضویت در زیست فن کشاورزی
عضویت در کانال زیست فن

 

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن