خانه بیوتکنولوژی کشاورزی آبزی پروری گزارشی از پیش بینی تولید و مصرف غذاهای دریایی چینی

گزارشی از پیش بینی تولید و مصرف غذاهای دریایی چینی

0
0
66
گزارشی از پیش بینی تولید و مصرف غذاهای دریایی چینی- اخبار زیست فناوری

✅ بر اساس گزارش جدید Rabobank، پیش بینی می شود که تولیدات آبزی پروری چین با توجه به عواملی ازجمله قوانین سخت زیست محیطی، متوقف گردد!


?در حال حاضر، ماهیان مزارع پرورشی آب شیرین بیشترین مصرف را در چین دارند. با این وجود، با افزایش درآمد، تغییر ترکیب غذاهای دریایی، منجر به افزایش تقاضا برای غذاهای دریایی با کیفیت و وارداتی می گردد.

?در گزارش آمده، طی دوره آبزی پروری، بیماری، آلودگی و کمبود فزاینده کار، به عنوان اثرات منفی ذکر شده اند. در واقع، جمعیت سالخورده کشور باعث می شود که نیروی کار در سال به میزان ۴-۳ میلیون نفر کاهش یابد، و منجر به بالا رفتن دستمزد و افزایش هزینه های تولید را می شود.

?این گزارش ادامه می دهد، شیوع بیماری ها باعث می شود که صنعت میگو در چین به رکود برسد. مبارزه با بیماری نیز هزینه های تولید را افزایش می دهد. این در حالی است که به عنوان مثال نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک ها، اعتماد مصرف کننده را به تولیدات میگو کاهش می دهد. علاوه بر این بحران آلودگی آب در چین اخیرا سبب شده تا قوانین زیست محیطی، محدودیت هایی برای مناطق آبزی پروری ایجاد کند و بسته شدن تعدادی از مزارع را سبب گردد. با توجه به موارد ذکر شده، در حال حاضر چینی ها تمایل دارند تا تمرکز خود را بر بهبود کیفیت و کارایی تولید قرار دهند نه افزایش میزان تولید غذاهای دریایی.

?پیش بینی ها نشان می دهد که تقاضای چینی ها برای غذاهای دریایی به خصوص ماهی های دریایی و سخت پوستان نسبت به مصرف نرم تنان و ماهیان پرورشی آب شیرین، در حال افزایش است. این امر، یک بازار با ارزش برای صادر کنندگان محصولات دریایی با کیفیت بالا ایجاد می کند.

?در دهه گذشته مصرف غذاهای دریایی در چین ۵۰ درصد افزایش یافته است که ۶۵ درصد از رشد جهانی مصرف غذاهای دریایی را شامل می شود. چین پیش بینی می کند که در دهه آینده مصرف سرانه غذاهای دریایی در جهان از ۴۴ کیلوگرم در سال به ۵۰ کیلوگرم افزایش یابد.

 

?ترجمه: رقیه جعفری تراجی

 

لینک خبر

عضویت در زیست فن کشاورزی

عضویت در کانال زیست فن

گزارشی از پیش بینی تولید و مصرف غذاهای دریایی چینی – اخبار زیست فناوری

بارگذاری نوشته های مرتبط بیشتر
مطالب بیشتر از این نویسنده عاطفه بابائی
بارگذاری بیشتر در آبزی پروری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

بررسی کنید

ساخت زخم‌پوش‌های بیوپلیمری برای درمان آسیب های پوستی در کشور

محققان پژوهشکده فناوری‌های نو دانشگاه صنعتی امیرکبیر زخم‌پوش‌های بیوپلیمری تقویت شده با نا…