بیوتکنولوژی پزشکیبیوتکنولوژی میکروبیسرطان

حمل باکتری‌ها توسط سلول‌های سرطان کولون

✅ تیم تحقیقاتی در دانشگاه هاروارد شواهدی یافتند که نشان می‌دهد نوع خاصی از باکتری یافت شده در تومورهای سرطان کولون، همراه با سلول های متاستازی به تومور نواحی دیگر بدن هم راه می‌یابند.

? مطالعات قبلی نشان داده بود که باکتری‌ها در انواع مختلفی از سرطان درکنار سلول‌های توموری قرار می‌گیرند و ممکن است عامل ایجاد تومور باشند. یکی از انواع این باکتری‌ها Fusobacterium nucleatum درکنار سلول‌های سرطان کولون یافت شده است. در این تحقیق دانشمندان به دنبال فهمیدن این مطلب بودند که آیا این باکتری‌ها همان باکتری‌های همراه سلول‌های متاستازدهنده به دیگر بخش‌ها مخصوصا کبد هستند یا خیر.

? به این منظو، آن‌ها نمونه‌های بافتی از بیماران تهیه کردند و مشاهده شد که در بسیاری از موارد، باکتری موجود در تومور کبد (حاصل متاستاز) و کولون، مشابه و از یک گونه هستند. آن‌ها همچنین پی بردند بیمارانی که شواهدی مبنی بر وجود باکتری در کولون خود ندارند، در تومور کبد هم باکتری نداشتند.

? سپس آن‌ها تومور انسانی را وارد بدن موش‌های سالم کردند. مشاهده شد تومورهایی که با باکتری همراه بودند، اتصال یافته و رشد کردند؛ برخلاف تومورهای فاقد باکتری. در مرحله بعد سعی به درمان موش‌های آلوده با استفاده از آنتی بیوتیک‌های کشنده ی F. nucleatum کردند. این نوع درمان سرعت رشد تومور را مستقیما کاهش داد.

? با توجه به تمام یافته‌ها، محققان اظهار کردند به نظر می‌رسد باکتری‌ها همراه با سلول‌های توموری به نواحی جدید مهاجرت می‌کنند و در آن محل‌ها باقی می‌مانند. علاوه براین ، آن‌ها بیان کردند ممکن است این باکتری‌ها در ایجاد کلنی سلولی در محل جدید، به سلول‌های توموری کمک کنند.

?ترجمه: مهرنوش لک

☑️ لینک خبر
☑️لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

حمل باکتری‌ها توسط سلول‌های سرطان کولون – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن