شکستی دیگر برای داروهای آلزایمر: آیا فرضیه مقابله با آمیلوئید رد میشود؟

✅ در سرمقالهای از تازهترین شماره مجله پزشکی نیوانگلند، یک دانشمند مجرب پس از یک آزمایش ناموفق دیگر برروی داروهای آلزایمر اظهار داشته است: «ما ممکن است خیلی نزدیک به انتهای کار فرضیه مقابله با آمیلوئید باشیم.»
?دکتر مایکل مورفی، عضو هیئت علمی مرکز سندرس براون در دانشگاه کنتاکی، میگوید: «اگرچه ممکن است زمان مناسبی برای رهایی از ایمونوتراپی بتاآمیلوئید برای درمان بیماری آلزایمر نباشد، اما احمقانه است که شکستهای مداوم رویکردهای ضدآمیلوئید نادیده گرفته شوند.»
?تفسیر او با یک مقاله همراه شده است که گزارش نتایج ناامیدکنندهای را از آزمایش موسوم به EXPEDITION3 ارائه میدهد که در آن یک آنتیبادی منوکلونال انسانی به نام solanezumab نتوانسته برای پاک کردن Aβ محلول از مغز عمل نماید.
? بنابر این گزارش، شواهد زیادی وجود دارند که نشان میدهند آمیلوئید بتا نقش مهمی را در بیماری آلزایمر ایفا میکند، اما درمانهای پیشنهادی که آمیلوئید را هدف قرار میدهند، جواب ندادهاند. لذا این زمینه پژوهشی بهوضوح نیاز به ایدههای ابتکاری دارد.
مورفی بیش از ۲۰ سال بهعنوان یک محقق در زمینه پیری و بیماریهای تحلیلبرنده عصبی کار کرده است. آزمایشگاه او تولید پپتید آمیلوئید بتا (Aβ) و تنظیم این فرایندهای مربوطه در ساختارهای پاتولوژیک مغز را بررسی میکند. مورفی همچنین در توسعه چندین مدل موش که بهطور گستردهای برای تحقیق در زمینه آلزایمر مورداستفاده قرار گرفتهاند، مشارکت داشته است.
?مرکز پیری سندرس براون یکی از تنها ۳۰ مرکز مبتنی بر درمان بیماری آلزایمر با استفاده از NIH است که بهصورت مستمر از دهه ۱۹۸۰ شروع به تأسیس و گسترش کرده است. سندرس براون یکی از رهبران جهان برای تحقیق در زمینه آلزایمر و سایر اختلالات مرتبط با سن است.
?ترجمه:محمدرضا دلفیه
☑ لینک مقاله
☑ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑عضویت در کانال زیست فن