بیوتکنولوژی پزشکیبیوتکنولوژی داروییسرطان

گام بزرگ محققین استرالیایی برای درمان سرطان و بیماری‌های قلبی

✅دو دانشمند استرالیایی، سارا جین داوسون از مرکز سرطان‌شناسی Peter MacCallum و اندرو مورفی از مؤسسه Baker، تحقیقاتی را در مورد شیوه‌های نوین برای تشخیص مؤثرتر سرطان و همچنین به دست آمدن درک درستی از آنچه واقعاً باعث بسته شدن شریان‌ها می‌شود، انجام می‌دهند.


?سارا جین داوسون پیشگام استفاده از «بافت‌برداری مایع» برای انجام دقیق‌تر آزمایش‌های مربوط به بیماری سرطان است.
این دانشمند، درحال‌توسعه یک آزمایش ساده خون جهت استفاده در تشخیص طیف گسترده‌ای از سرطان‌ها و جایگزینی آن به‌جای روش‌های تهاجمی قبلی است. در این تست‌های خونی، قطعات کوچکی از DNA که توسط سلول‌های تومور رهاشده و به جریان خون بیمار سرطانی راه‌یافته‌اند، شناسایی می‌شوند.

?سارا جین دراین‌باره می‌گوید: «این روش در حال حاضر در بیماران مبتلا به سرطان سینه آزمایش شده است. این‌گونه آزمایش‌ها در هر مرحله از درمان می‌توانند مفید باشند، چراکه هر نوع از سرطان را شناسایی می‌کنند، درمان مختص هر بیمار را ارائه می‌دهند، امکان نظارت بر پیشرفت درمان را فراهم آورده و درنهایت، هنگامی‌که مراحل درمانی بیمار کامل می‌شود، برای بررسی علائم عود یا برگشت بیماری مورداستفاده قرار می‌گیرند.»

?دانشمند دیگر، اندرو مورفی اما، مرکز توجه خود را بر روی سلول‌های بنیادی خون‌ساز، یعنی سلول‌هایی که همه سلول‌های خونی دیگر را ایجاد می‌کنند و در مغز استخوان قرمز ما واقع هستند، قرار داده است.

?این محقق می‌خواهد بداند چرا فشارخون بالا، کلسترول بالا، ، فقدان ورزش و سیگار کشیدن باعث تولید بیش‌ازحد سلول‌های سفید خون می‌شوند که خود منجر به پلاک و انسداد شریانی و به دنبال آن باعث حمله قلبی یا سکته مغزی می‌گردند.
یافتن مکانیسم دقیق عمل در سطح سلولی برای این مشکلات، می‌تواند منجر به تولید نسل جدیدی از داروها برای مبارزه با بیماری‌های قلبی عروقی شود.

?موسسه CSL Centenary Fellowship پژوهانه قابل‌توجهی را برای تحقیقات فوق به این دو محقق اعطا کرده است.
مدیرعامل و مدیرکل CSL دراین‌باره اظهار داشته: «وعده ما در CSL نجات جان افراد و محافظت از سلامت مردم در سراسر جهان است. ما بسیار مفتخر هستیم که با پیشینه‌ای ۱۰۰ ساله، از تحقیقات علمی که توانایی تغییر زندگی را برای بهتر شدن آینده دارند، حمایت می‌کنیم.»

?ترجمه و بازنویسی: محمدرضا دلفیه

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

درمان سرطان و بیماری‌های قلبی – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن