اخبارصنعت و دانشگاه

در رویداد استارت آپ تریگر 11 شتابدهنده شریف چه گذشت؟

یازدهمین رویداد استارت آپ تریگر با همکاری شتاب‌دهنده‌ی دانشگاه شریف و شتاب‌دهنده‌ی نوآوری تشخیصی سیناپس در حول موضوع فناوری تجهیزات تشخیصی آزمایشگاهی (IVD) و با اولویت چهار موضوع میکروفلوییدیک، بیوسنسور، POCT و گلوکومتر در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.


شتاب‌دهنده‌ی شریف بخشی از زیست‌بوم کارآفرینی شریف بوده و در یک دوره‌ی چند ماهه، خدمات مالی، مشاوره‌ای، ‌آموزشی، استقرار و شبکه‌سازی را در اختیار استارتاپ‌ها قرار می‌دهد. استارتاپ‌تریگر یک رویداد آموزشی، ترویجی و رقابتی است که شرکت‌کنندگان را با فضای استارتاپی آشنا می‌کند. این افراد در کارگاه‌های آموزشی شرکت می‌کنند، چهره‌های موفق استارتاپی را می‌بینند و ملاقات‌های پرشتاب انجام می‌دهند و در نهایت همراه با هم‌تیمی‌های خود که آن‌ها را در این رویداد پیدا کرده‌اند به رقابت با دیگر تیم‌ها می‌پردازند.

در این رقابت افراد فعال و موفق اکوسیستم استارتاپی کشور به تیم‌ها تحت قالب حمایت‌های مشاوره‌ای کمک می‌کنند. درنهایت در عصر روز پایانی ایده‌ها داوری می‌شود و جوایزی به تیم‌های برتر اهدا می‌گردد. این رویداد تاکنون یازده دوره توسط شتاب‌دهنده‌ی شریف برگزار شده‌است. این دوره با حضور ۶۰ شرکت‌کننده از اواخر مهرماه با برگزاری برنامه‌های مختلف شروع به کار کرد.

شرکت‌کنندگان از اساتید، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی و از رشته‌های مرتبط با حوزه و از دانشگاه‌های مختلف حضور یافتند.

برنامه‌های برگزار شده برای این افراد به شرح زیر است:

• نشست بررسی اولویت‌ها
• کارگاه معرفی و طبقه‌بندی تجهیزات و محصولات تشخیصی
• کارگاه استانداردهای بین‌المللی و ملی و رگولاتوری تجهیزات پزشکی و IVD
• کارگاه تیم‌سازی
• کارگاه مدل‌سازی کسب‌وکار
• کارگاه چالش‌های کارآفرینی
• کارگاه مدیریت نوآوری در حوزه‌ی سلامت
• کارگاه شاخص‌های اجرایی کیفی مورد نیاز برای عرضه محصولات تشخیصی و رویه تحقیق و توسعه طراحی محصولات حوزه پزشکی و سلامت
• کارگاه ساختار و اندازه بازار و مصرف‌کنندگان محصولات تشخیصی و تکنولوژی‌های نوین و روندهای تشخیصی
• سه برنامه‌ی شبکه‌سازی
• دو برنامه‌ی بازدید از کارخانه‌ی پیشتاز طب زمان

دو روز پایانی این دوره، پنج‌شنبه و جمعه مورخ ۲۱ و ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۸ در باشگاه کسب‌وکار دانش بنیان باکس برگزار شد. به طور کلی، تیم‌ها، پنج‌شنبه ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۸ تحقیقات بازار انجام دادند و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر روی بوم کسب‌وکار خود کار کردند. در نهایت، آنها، روی بخش مالی خود تمرکز نمودند.

ضمنا، شرکت‌کنندگان، جمعه ۲۲ آذر ماه ۱۳۹۸ می‌بایست بوم کسب‌وکار و فایل ارائه‌ی خود را تحویل می دادند. بعد از ظهر، هم، ارائه‌ی تیم‌ها، داوری، سخنرانی و مراسم اختتامیه انجام شد.

در این رویداد با کمک برنامه‌ی شبکه‌سازی دوازده تیم تشکیل شد که از این دوازده تیم به سه تیم به عنوان سه تیم برگزیده جوایزی اهدا شد و همچنین از یک تیم به عنوان تیم چهارم تقدیر شد که شرح ایده‌شان به شرح زیر است:

تیم اول با عنوان PT TECH: ساخت دیوایس اندازه‌گیری PT
تیم دوم با عنوان SIGMA +: کیت ارزان و غیرتهاجمی تخمین گلوکز خون از روی نمونه‌ی بزاق مبتنی بر هوش مصنوعی
تیم سوم با عنوان راستین: دستگاه پرتابل آزمایشگاه بر روی دیسک برای اندازه‌گیری پارامترهای خونی با استفاده از چند قطره خون بیمار
تیم تقدیر شده با عنوان Pars Tech: بیوسنسور متا متریالی میکروفلوئیدی برای پیش‌بینی و پیش‌گیری بیماری سرطان، بررسی میزان اثرپذیری درمان و تشخیص زود هنگام متاستاز ناشی از آن در مقیاس سلولی و مولکولی

لازم به ذکر است در ادامه‌ی کار بعد از رویداد، امکان حمایت‌ از تجاری‌سازی فناوری نیز برای این تیم‌ها تسهیل خواهد شد.

با تشکر از سرکار خانم شفیعی جهت همکاری با زیست فن در تهیه این گزارش.

۴/۵ - (۴ امتیاز)
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن