آفات و بیماری هامهندسی ژنتیک

زیست فناوری و مقاومت نسبت به آفات

پاتوژن های گیاهی سالیانه سبب از دست رفت حدود 15% از کل تولید محصولات کشاورزی می شوند.

این در حالی است که کشاورزان جهت مقابله با آثار مخرب این آفات، از ابزاری مانند استفاده از واریته های مقاوم و آفت کش ها کمک می گیرند.
مقالات سه گانه آزمایشگاه سینسبری انگلستان، نشان داده اند که می توان از روش های زیست فناوری به عنوان راهکارِ پایدارِ ژنتیکی جهت مقاومت نسبت به پاتوژن استفاده نمود.

در ادامه هر سه ی پاتوژن ها و مقاله مرتبط جهت مقابله با آن ها خدمت شما ارائه شده اند:

Asian soybean rust
potato late-blight
wheat stem rust

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن