سیاست جدید هند برای تولید اتانول زیستی

| سیاست جدید هند برای تولید اتانول زیستی
✅ هیئت دولت هند، سیاستهای ملی برای سوخت زیستی سال ۲۰۱۸ را تصویب کرد. این طرح با هدف تولید سوختهای زیستی در جهت کاهش وابستگی هند به واردات، حفظ محیط زیست، مدیریت پسماند، ایجاد اشتغال، سرمایه گذاری در روستاها و افزایش درآمد کشاورزان تصویب شده است.
❇ تولید سوختهای زیستی یکی از مهمترین مسائلی است که در چند ساله اخیر دولتهای مختلف سیاستهای متفاوتی برای آن اتخاذ کردهاند. در کشورهایی که با مشکل تأمین غذایی مواجه هستند، تولید سوختهای زیستی و عدم رقابت آن با امنیت غذایی، پیچیدگیهایی را برای قانونگذاران ایجاد کرده است.
❇ هند با جمعیتی بیش از ۱/۳ میلیلیارد نفر، برای تأمین انرژی آینده خود نیاز دارد جایگزینهای مناسبی برای نفت پیدا کند. اخیراً دولت هند، سیاستهای ملی را برای تولید سوخت زیستی در سال ۲۰۱۸ تصویب کرده است. این طرح با هدف تولید سوختهای زیستی پایدارتر تصویب شده که کاهش وابستگی هند به واردات، حفظ محیط زیست، مدیریت پسماند، ایجاد اشتغال، سرمایهگذاری در روستاها و افزایش درآمد کشاورزان را در پی دارد.
❇ سیاست جدید، “سوختهای زیستی پیشرفته” را از “سوختهای زیستی پایه” جدا میکند. سوختهای زیستی پایه، دیزل و اتانول زیستی نسل اول را دربر میگیرد؛ در حالی که سوختهای زیستی پیشرفته نسل دوم و سوم سوخت زیستی را شامل میشود.
❇ سوختهای زیستی نسل اول، مشکلات فراوانی، مثل رقابت با تأمین غذا دارند. در حالی که برای تولید سوختهای زیستی نسل دوم، از منابعی استفاده میشود که مستقل از صنعت غذا بوده یا با آن رقابتی ایجاد نمیکنند.
❇ با طرح جدید، شربت نیشکر، مواد حاوی شکر (مثل چغندر قند)، مواد حاوی نشاسته (مثل نشاسته) و غلات خراب شده که مصرف انسانی ندارند، میتوانند در تولید سوخت زیستی استفاده شده و حمایتهای دولتی دریافت کنند. علاوه بر این، در زمانهایی که تولید غذا به خود کفایی رسیده و قیمت محصولات غذایی مذکور کاهش مییابد، کشاورزان میتوانند تولید اضافی خود را برای تولید اتانول زیستی استفاده کنند.
❇ پیش از این صنعت سوخت زیستی هند تقریباً محدود به ملاس، محصول جانبی صنایع شکر بود. در این برنامه شش ساله، بیش از ۶۲۵ میلیون یورو اعتبار برای کارخانههای تولید اتانول زیستی نسل دوم در نظر گرفته شده است. علاوه بر این دولت سعی دارد با معافیتهای مالیاتی و قیمت بالاتر برای سوختهای نسل دوم نسبت به نسل اول، کارخانه ها را برای تولید اتانول زیستی نسل دوم تشویق کند.
? ترجمه: یونس عبداللهیمفرد
☑ لینک خبر
☑ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑ عضویت در کانال زیست فن