ایمونولوژیبیوتکنولوژی پزشکیبیوتکنولوژی دارویی

سیر و درمان عفونت‌های مزمن

✅ اخیرا مشخص شده است که ترکیب سولفوری فعال یافت شده در سیر، عامل مبارزه با باکتری‌های ایجاد کننده عفونت‌های مزمنی هم‌چون سیستیک فیبروزیز هستند. این ترکیبات قادرند سیستم‌های تجمعی باکتری‌ها را که در تنظیم مولکول‌های RNA دخیل هستند را نابود‌کنند.

? گروه تحقیقاتی پروفسور Givskov از سال ۲۰۰۵ مطالعاتی را در جهت بررسی اثرگذاری سیر بر روی باکتری‌ها انجام داده است. که در آخرین مطالعه خود ترکیبات سولفوری ajoene را عامل تاثیرگذاری سیر معرفی کردند.

? دو گونه از باکتری‌ها در مطالعه انجام شده از نقش اساسی برخوردار بودند که عبارتند از استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروژینوزا. این دو باکتری از خانواده‌های متفاوتی هستند و راه‌های متفاوتی نیز برای مبارزه با آن‌ها معرفی شده است اما ترکیبات سیر می‌توانند به طور همزمان بر روی هر دو این باکتری‌ها اثر بگذارند.

? مطالعات پیشین از حضور قدرتمند سیر علیه گونه‌های مقاوم باکتریایی و مهار مولکول‌های RNA آن ‌ها حکایت داشت و مطالعه حاضر نشان می‌دهد که ترکیبات موجو در سیر لایه ماتریکسی احاطه کننده باکتری‌ها که با نام بیوفیلم شناخته می‌شود را نابود می‌کند که به این ترتیب راه برای تاثیر مستقیم سیستم ایمنی بر روی باکتری‌ها فراهم می‌شود.

? شرکت Neem Biotech حق امتیاز ترکیب ajoene را خریداری کرده است و داروی NX-AS-401 که در درمان بیماران سیستیک فیبروزیز کاربرد دارد را در دست تولید دارد و چون مرحله کنترل آن بر روی بیماران به زودی انجام خواهد شد با عنوان “داروی یتیم” نیز از آن یاد می‌شود.

?ترجمه: زمزم جوادی

☑️ لینک خبر
☑️لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

سیر و درمان عفونت‌های مزمن – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن