بیوتکنولوژی داروییبیوتکنولوژی صنعتیمطالعات پیری

عملکرد متابولیت حاصل از میوه انار در مقابله با عوارض سالخوردگی

مصرف خوراکی اورولتین A، سبب بهبود عملکرد میتوکندریایی به دلیل تحریک فرآیند میتوفاژی می شود.
میتوفاژی با افزایش سن، کاهش می یابد. گمان می رود، این امر یکی از دلایل اختلالات عضلانی در دوران پیری باشد.


 

✅ شرکت علوم زیستی Amazentis SA که در زمینه تحقیقات تغذیه ای مرتبط با مدیریت سلامت، در مقابل عوارض سالخوردگی (Aging) فعالیت می کند، به تازگی در همکاری با مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان (EPFL) مقاله ای را در مجله معتبر Nature Medicine منتشر کرده است.

در این مقاله به محصول تولیدی شرکت Amazentis SA به نام urolithin A و نحوه سنتز صنعتی آن پرداخته شده است.

اورولیتین A عملکرد میتوکندریایی و عضلانی را بهبود می بخشد و سبب افزایش قدرت و پایداری عضلات در طی سالخوردگی می شود.

کاهش حجم عضلات اسکلتی و در نتیجه ی آن، کاهش توانمندی های عضلانی یکی از نشانگان پیری می باشد. این تغییرات می توانند در نهایت، سبب ناتوانی های حرکتی و ایجاد سارکوپنیا یا “کم ماهیچگی” شوند؛ به نظر می رسد 30% افراد بالای 60 سال و 50% افراد بالای 80 سال درگیر چنین مشکلاتی می شوند.

اورولیتین A توسط میکروب های همزیست روده ای به عنوان یک متابولیت طبیعی حاصل از الاژیتانن ها، تولید می شود. الاژیتانن ها، دسته ای از ترکیبات هستند که در انار، دیگر میوه ها و آجیل ها یافت می شوند.

مصرف خوراکی اورولتین A، سبب بهبود عملکرد میتوکندریایی به دلیل تحریک فرآیند میتوفاژی می شود. در میتوفاژی، میتوکندری های آسیب دیده بازیافت شده و نسل جدیدی از آن ها تولید می شوند.

میتوفاژی با افزایش سن، کاهش می یابد. گمان می رود، کاهش عملکرد میتوکندریایی عضلات در افراد سالخورده، یکی از دلایل اختلالات عضلانی در دوران پیری باشد.

لینک مقاله
لینک خبر

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن