فلوراید،خطری برای مصرفکنندگان چای

✅تیم تحقیقاتی دانشگاه فلوریدا متوجه شدهاست که بیشتر چایها حاوی مقداری فلوراید هستند. بنابراین اگر چای بخورید میتوانید در مورد دندانهای فرزندانتان یا استخوانهای خود اطمینان داشته باشید.
?دکتر Lena Ma استاد علوم و فناوری آب و فاضلاب UF/IFAS گفت: مصرف چای میتواند سلامت انسان را به خطر بیندازد چراکه چای حاوی فلوراید است و مصرف بیشازحد فلوراید میتواند منجر به فلوروزیس دندانی در کودکان یا فلوروز اسکلتی در بزرگسالان شود. همچنین اگر آب مصرفی برای دمیدن چای حاوی مقادیر زیاد فلوراید باشد وضعیت میتواند شدیدتر شود.
?Lena Ma مطالعه جدیدی را در مورد سطح فلوراید در چایهای سنتی و گیاهی انجام داد. Ma و تیم تحقیقاتی او در آزمایشگاه، ۴۷ نوع چای را دم کردند. بر اساس یک فرمول، آنها دریافتند که میانگین مصرف روزانه چای برای بزرگسالان و کودکان در محدوده امن قرار دارد، بهاستثنای چند مثال که چای سنتی از آسیا هستند.
?مطالعات او نشان داد که مصرف بیشازحد فلوراید روزانه ۵.۲ میلیگرم است. Lena Maمیگوید: تعداد کمی از مردم ممکن است از مقدار بالای فلوراید در برخی از چایها آگاه باشند و اگر ۶ میلیگرم فلوراید در روز مصرف کنند، احتمال بیماریهای استخوانی در آنها افزایش مییابد.
?طبق گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۴، مردم چای را نسبت به سایر نوشیدنیها بیشتر مصرف میکنند چرا که چای غنی از کافئین، پلی فنولها و آنتیاکسیدانها است که بهسلامت انسان کمک میکند. مطالعه Lena Ma در نشریه ” Environmental Pollution” منتشرشده است.
?مترجم: الهام بیابانگرد
☑️عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی