فهم چگونگی تکامل ساختار هسته با استفاده از غشا

✅ساختار هسته با غشای دولایه ویژگی عمومی تمام یوکاریوت ها است و تصور می شود در هیچ باکتری و آرکی وجود ندارد. غشای هسته دارای منافذی (pore) است که به ماکرومولکول های خاصی اجازه ی ورود و خروج می دهد.
?پلاکتومیست ها شاخه ای از باکتری ها هستند که سلولشان توسط غشاهای داخلی ناحیه بندی می شود. Gemmata obscuriglobus گونه ای پلاکتومیست است که به تازگی توجه محققان را به خود جلب کرده است. پیش از این مشخص شده بود که DNA این باکتری توسط غشا احاطه شده است ، همچنین غشاهای داخلی به غشای سیتوپلاسمی متصل نیستند ازینرو باید راهی برای تبادل مواد و ماکرومولکول ها از غشاهای داخلی پیدا می شد. آنالیز غشاهای داخلی استخراج شده از باکتری لیزشده نشان داد که این غشاها انواع مختلفی دارند ، و نکته ی قابل توجه پیدا شدن نوعی غشا دارای ساختار های منفذ مانند (pore-like) بود.
?پیدا شدن این ساختارها منفذ-مانند می تواند به درک چگونگی تکامل ساختار هسته رهنمون شود. این تحقیق همچنین پیشنهاد می دهد که ساختارهای پیچیده ممکن است منحصر به یوکاریوت ها نباشد. آنها در این مطالعه از ترکیبی از تکنیک های پیشرفته از جمله میکروسکوپی الکترونی پیشرفته ، پروتئومیک و آنالیز بیوانفورماتیک ژنوم بهره برده اند.
☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑️عضویت در کانال زیست فن