بیوتکنولوژی میکروبی

مدیریت جوامع میکروبی برای تولید محصولات دلخواه

محققان به ‌تاز‌گی با مطالعه جوامع میکروبی، به روشی برای تهیه اسید‌های چرب‌ متوسط زنجیر از مواد آلی با استفاده از میکروبیوم دست یافته‌اند. با استفاده از این روش، تولید مواد شیمیایی مبتنی بر سوخت فسیلی کاهش می‌یابد، بسیاری از مشکلات آلودگی محیط‌زیست کم می‌شود و محصولات ارزشمندتری نسبت به قبل تولید می‌شود.


این تحقیق توسط مهندسین محیط‌زیست -پروفسور Daniel Noguera- و یکی از دانشجویان ایشان انجام شد. مهندسی محیط‌زیست، استفاده از اصول علمی و مهندسی برای بهبود محیط (هوا، آب و منابع زمین)، ارائه آب سالم، هوا و زمین برای بقای انسان و برای سایر ارگانیسم‌ها و دفع مواد آلاینده می‌باشد.

آن‌ها با کار کردن در مرکز تحقیق Great Lakes به تازگی مقاله‌ای منتشر کردند که موضوع آن ترکیب شدن جوامع میکروبی در راکتور می‌باشد. با انجام این کار آن‌ها به مهندسی و کنترل چنین جامعه‌ای بیشتر نزدیک می‌شوند و با پیشرفت در این راه می‌توانند به‌صورت دلخواه محصولات مورد نیاز خود را از باقی‌مانده‌ تولیدات سوخت زیستی تولید کنند.

در این پروژه محققان باقی‌مانده‌های محصولات اتانول سلولزی را به هدف این‌که عملکرد اسید‌های چرب متوسط زنجیر را بهبود دهند، مورد بررسی قرار دادند. این اسیدهای چرب نوعی محصول جایگزین هستند که از ضایعاتی که تولیدات اتانول به وجود می‌آورد، تولید می‌شوند.

پروفسور Noguera می‌گوید:‌ “اگر راجع به ضایعات این پردازش تحقیقات بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم از آن محصولات بهتر و با ارزش‌تری تولید کنیم و امیدواریم که بتوانیم از این طریق اقتصاد کلی سیستم را بهبود دهیم.”

وی افزود:‌ “جوامع مختلط میکروب‌ها نقش مهمی در سلامتی، محیط زیست، کشاورزی و بیوتکنولوژی ایفا می‌کنند. اما فهمیدن و درک چگونه رفتار کردن این جوامع همچنان یک چالش بزرگ باقی‌مانده است. در اینجا ما توابع متابولیک باکتری‌ای که این اسید‌های چرب را از یک ماده خام تجدیدپذیر تولید می‌کند پیش‌بینی کردیم. یافته‌های ما پایه و اساس تلاش‌ها برای شروع پرداختن به نحوه تولید ترکیبات مصنوعی از میکروب‌هایی که مواد شیمیایی با ارزشی را از منابع تجدیدپذیر تولید می‌کنند و اینکه چگونه جوامع میکروبی را بهتر درک کنیم که به بهداشت، کشاورزی و محیط‌زیست کمک می‌کنند.”

محققان، اعضای میکروبیوم و نقش آن‌ها را با استفاده از آنالیز‌های ترمودینامیکی تشخیص دادند و راه‌های احتمالی برای بهبود و افزایش تولیدات اسید‌های چرب متوسط زنجی را پیدا کردند. آن‌ها ادعا می‌کنند که می‌توانند جوامع میکروبی‌ای را طراحی کنند که مواد دلخواه و خواسته‌شده را به وسیله‌ آن تولید کنند‏، اما نمی‌توانند نرخ تولید این اسید‌های چرب را کنترل کنند.

منبع خبر
لینک مقاله

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شصـت سـه − = 61

دکمه بازگشت به بالا
بستن