مهندسی ژنتیک

مصرف‌کنندگان آمریکایی برچسب‌های «ارگانیک» و «فاقد مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» را اشتباه می‌گیرند!

✅بر طبق یک نظرسنجی ملی به‌عمل‌آمده توسط پژوهشگران دانشگاه‌های فلوریدا و پردو، مشخص‌ شده که بیشتر مصرف‌کنندگان آمریکایی، دچار اشتباه در تشخیص برچسب‌های «ارگانیک» و «فاقد مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» شده و این محصولات را به‌جای یکدیگر می‌خرند!


?کنگره ایالات‌متحده در ژوئن 2016 استاندارد ملی افشای مواد غذایی حاصل از مهندسی زیستی را به تصویب رساند که به شرکت‌ها اجازه می‌دهد مواد غذایی دستکاری‌شده ژنتیکی را با استفاده از متن، نماد یا بارکد دوبعدی (QR Code) برچسب‌گذاری کنند.

?در این رابطه، برندن مک فادن و جیسون لاسک متخصصان اقتصاد از دانشگاه فلوریدا و دانشگاه پردو همراه با تیم تحت سرپرستی خود جهت یافتن بهترین روش‌های اطلاع‌رسانی در مورد وجود محصولات دستکاری‌شده ژنتیکی در مواد غذایی به نظرسنجی از 1132 نفر پرداخته‌اند.

?پژوهشگران تمایل مصرف‌کنندگان به خرید یک بسته دوازده‌تایی گرانولا بار و نیم‌کیلو سیب را اندازه‌گیری کردند.
نتایج نشان داد که مصرف‌کنندگان، مایل به پرداخت 35 سنت بیشتر برای محصولات دارای برچسب تاییدشده «فاقد مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» در مقایسه با محصولاتی هستند که برچسب «حاوی مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» را دارند.

?آن‌ها درعین‌حال، مایل به پرداخت 9 سنت بیشتر برای محصولات دارای برچسب «ارگانیک» وزارت کشاورزی ایالات‌متحده هستند. مصرف‌کنندگان همچنین مایل به پرداخت مبلغ بیشتر برای خرید سیب‌های دارای برچسب «ارگانیک» وزارت کشاورزی ایالات‌متحده در مقایسه با سیب‌هایی هستند که برچسب «فاقد مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» را دارند. اما نکته عجیب این‌که پاسخ‌های ارائه‌شده توسط افراد شرکت‌کننده در نظرسنجی نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان، اغلب، تفاوت بین این دو برچسب را متوجه نمی‌شوند!

?پژوهشگران همچنین دریافته‌اند که مصرف‌کنندگان، تمایل به پرداخت مبلغ بیشتری برای آن دسته از مواد غذایی حاوی مواد دستکاری‌شده ژنتیکی دارند که اطلاعات مربوط به آن‌ها از طریق بارکد دوبعدی ارائه گردیده است. مک فادن بر این باور است که این یافته نشان می‌دهد تعدادی از پاسخ‌دهندگان بارکد دوبعدی را اسکن نکرده‌اند. به اعتقاد این محقق، درصورتی‌که همه مصرف‌کنندگان، اقدام به اسکن بارکد دوبعدی می‌کردند، تفاوت معنی‌داری در تمایل آن‌ها به پرداخت به وجود نمی‌آمد.

?ترجمه: سید محمد پیشدار

#اقتصاد
#سیاست_گذاری

☑️ لینک خبر
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن

مصرف‌کنندگان آمریکایی برچسب‌های «ارگانیک» و «فاقد مواد دستکاری‌شده ژنتیکی» را اشتباه می‌گیرند! – اخبار زیست فناوری

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

علی چوپانی

بیش از 4 سال است که در کنار دیگر دوستان در مجموعه زیست‌فن هستم. زیست شناسی خوندم ولی به خاطر علاقه خودم به وب و سئو در حال حاضر مدیریت سایت زیست‌فن و نظارت بر سئوی محتواهای تولیدی در زیست‌فن رو به عهده دارم. اینجا خانه‌ی ماست، به ما سر بزنید!

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ شصـت هفـت = 74

دکمه بازگشت به بالا
بستن