بیوتکنولوژی پزشکیبیوتکنولوژی داروییسرطان

کاهش نرخ ابتلا به سرطان کولورکتال با مصرف حبوبات و افزایش آن با مصرف گوشت‌های فرآوری شده

 

✅طبق گزارشی که مؤسسه تحقیقات سرطان آمریکا (AICR) و بنیاد جهانی تحقیقات سرطان (WCRF) بر پایه بررسی تحقیقات جهانی ارائه کرده‌اند، شواهد متقنی دال بر وجود ارتباط معنادار میان شیوه زندگی و ریسک ابتلا به سرطان کولورکتال یافت شده است. این گزارش ۹۹ تحقیق با جامعه آماری نزدیک ۲۹ میلیون نفر را شامل می‌شود که بیش از ۲۵۰ هزار نفر از آنها سرطان کولورکتال داشته‌اند.


?بر پایه داده‌ها، فعالیت فیزیکی و مصرف دانه‌های حبوبات می‌تواند ریسک این نوع سرطان را کاهش دهند؛ حال آنکه مصرف زیاد گوشت قرمز،گوشت‌های فرآوری شده، الکل و چاقی منجر به افزایش ریسک ابتلا به سرطان کولورکتال می‌شود. طبق تخمینی که این گزارش می‌زند می‌توان از ۴۷% موارد ابتلا به این سرطان تنها با تغییر در سبک زندگی جلوگیری کرد.

?جالب است بدانیم سرطان کولورکتال در آمریکا سومین سرطان شایع بین زن‌ها و مردهاست،که نرخ آن ۳۷۱ مورد تشخیصی در روز،گزارش شده است. دکتر Edward L. Giovannucci می گوید: «سرطان کولورکتال یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها به حساب می‌آید، اما این آمار نشان می‌دهد می‌توان نرخ ابتلا را به شکل ملموسی با تغییر در سبک زندگی کاهش داد.»

?ترجمه: علی مواساتی

☑️ لینک خبر
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

کاهش نرخ ابتلا به سرطان کولورکتال با مصرف حبوبات و افزایش آن با مصرف گوشت‌های فرآوری شده – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن