نقش جلبک برای مقابله با کمبود مواد غذایی آینده

✅ جهان با دو چالش بزرگ جهانی امنیت غذایی و انرژی مواجه است. تا سال ۲۰۵۰ باید غذای ۱۰ میلیارد نفر را تأمین کرد که این امر نیاز به افزایش ۷۰ درصدی تولید مواد غذایی و دو برابر نمودن منابع انرژی دارد، در حالی که میزان کربن رو به کاهش است. سیستمهای محصولات کشاورزی و صنعتی موجود، جوابگوی این میزان نیاز نیستند و هم اکنون به چیزی کاملاً متفاوت و فوقالعاده کارآمد نیاز است.
حال آیا جلبکها میتوانند پاسخی مناسب باشند؟ پیشبینی میشود که کشاورزی جلبک به یک صنعت بزرگ جدید به ارزش دهها میلیون دلار در سال تبدیل شده و درنهایت به یک صنعت چند میلیارد دلاری خواهد رسید. جلبک در طیف وسیعی از محصولات و صنایع از جمله مواد غذایی، پلاستیک سبز، منسوجات، کود، مواد شیمیایی خوب و سوختهای تجدیدپذیر کاربرد دارد. اگرچه گزارشها در این زمینه نشان میدهند که این صنعت در دوران کودکی خود میباشد، اما توصیههایی در مورد چگونگی طی کردن مسیر کشاورزی جلبک گام مهمی در پیشرفت این صنعت خواهد بود.
اگر صنعت جلبک در طول ۳۰ سال گذشته خود را نتوانسته است ثابت کند، چرا در حال حاضر اینقدر متمایز است؟ اکنون جهان تغییر کرده است و طی دو تا پنج سال آینده شاهد تعدادی از شرکتها در بخشهای مختلف از کشاورزی تا داروسازیهایی هستیم که از جلبکها به عنوان مواد اولیه و به عنوان یک بستر برای صنایع جدید استفاده میکنند.
جلبک به عنوان یک ماده خام مانند هر ماده جدید تازهوارد دیگری باید کسب و کارها و زنجیرههای تأمین مواد غذایی و انرژی کنونی را متوقف کند. واقعیت این است که جلبک به عنوان یک محصول پایدار و سازگار با محیطزیست نمیتواند به تنهایی به پایین بودن خط اقتصادی خود کمک کند. اینجا است که علم، تحقیق، توسعه و کارآفرینی باید به یکدیگر کمک کرده تا کارایی تولید زنجیره جلبک را بالا ببرند. این امر نیازمند تدوین نقشه راه لازم برای بیان استراتژی با دولت و سرمایهگذاران بالقوه است.
ترجمه: افسانه یاوری
☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑️عضویت در کانال زیست فن