نگرش جامعه استرالیا به تکنولوژی ژنتیک

✅دفتر نظارت بر تکنولوژی ژن استرالیا (OGTR) گزارشی با عنوان «نگرش جامعه به تکنولوژی ژنتیک» را که برگرفته از یک تحقیق در سال ۲۰۱۷ است منتشر کرده که نگرش عمومی مردم این کشور نسبت به محصولات تراریخته، تکنولوژی ژن و مقررات آن را مورد بررسی قرار میدهد.
?بر اساس این گزارش، نتیجه کلی بررسی سال ۲۰۱۷ این است که نگرشها نسبت به جانداران تراریخته، شباهت زیادی به نتایج این تحقیق در سال ۲۰۱۵ دارد و درجه تغییر دیدهشده بین مطالعات قدیمیتر نظیر تحقیق سال ۲۰۱۵ با تحقیق جدید کم است.
?یافته کلیدی دیگر نشان میدهد که آگاهی عمومی درباره اینکه چه غذاهایی در استرالیا مهندسی ژنتیکی میشوند، عموماً پائین است. این تحقیق همچنین گزارش میدهد که اغلب داوطلبین تحقیق (۷۱ درصد) احساس کردهاند که بیوتکنولوژی در آینده باعث بهبود سطح زندگی انسان خواهد شد، اما فقط ۴۱ درصد از آنها چنین خوشبینی را در مورد جانداران تراژنی داشتهاند.
?همچنین، هرچند فقط ۴۳ درصد از افراد از زیستشناسی مصنوعی آگاهی یا دانشی حتی اندک داشتند، اما زمانی که معنی آن برای آنها توضیح داده شد، درصد بالایی (۶۲ درصد) از آنها از این تکنولوژی حمایت کردند. بهعلاوه بیش از نیمی از داوطلبین (۵۶ درصد) اعلام کردند که با فرایند ویرایش ژن آشنا هستند و ۵۷ درصد از آنان عقیده داشتند که این تکنولوژی در آینده میتواند بر زندگی انسان تأثیر مثبتی بگذارد، اما ۱۷ درصد فکر میکردند که این روشها ممکن است اوضاع را بدتر کند.
?درنهایت، بر اساس این گزارش، زمانی که درباره ایجاد تغییرات کوچک در ژن موجود درون یک گیاه یعنی همان اتفاقی که در حال حاضر در تکنولوژی ویرایش ژن در حال وقوع است، سؤال شد، ویرایش ژن مقبولیت بالاتری (۴۲ درصد) نسبت به دیگر تکنیکها کسب کرد.
?ترجمه: مریم باورساد
☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن کشاورزی
☑️عضویت در کانال زیست فن