هکرهای زیستی سازندگان بدافزارهای نسل آینده

? بعد از ساخت دیانای به وسیله زیستشناسان، آنها تلاشهای بسیاری را جهت جلوگیری از کاربرد کد ژنتیکی برای ساخت توکسینها یا ایجاد بیماریهای عفونی را به کار بستند. گروهی از هکرهای زیستی جنبهای دیگر از خطرات دستکاری DNA را که چندان هم قابل انتظار نبود به نمایش گذاشتند. این تهدید نه متوجه انسانها و نه متوجه بقیه جانداران است، بلکه کامپیوترها را هدف قرار داده است!
? پژوهشگران دانشگاه واشنگتن برای اولین بار نشان دادند که امکان رمزگذاری بدافزارها در رشتههای دیانای وجود دارد. وقتی رشته دستکاریشده به وسیله دستگاه توالییاب ژن آنالیز میشود، نتایج اطلاعات آن موجب خرابی نرم افزار تعیین توالی میشود و عملکرد کامپیوتر مربوطه را تحت اختیار میگیرد.
? طراحی حمله رایانهای که فقط با یک رشته دیانای بتواند هک را انجام دهد چالش بزرگی است. دانشمندان شروع به طراحی یک حمله از نوع سرریز بافر «buffer overflow» کردند. این نوع حملات به این صورت هستند که بخشی از حافظه رایانه که متعلق به قطعه مشخصی از اطلاعات است را اشغال میکند و سپس به قسمت دیگری از حافظه سرریز میکند تا دستورات آلودهی مختص به خود را جاگیری کند.
? در حالت طبیعی بین بازهای دیانای نسبتی کلی برقرار است که امکان بقا را برای آن فراهم میآورد و در صورت خروج از آن نسبت دیانای مصنوعی تولیدی محققین امکان شکلگیری به صورت رشته دیانای طبیعی را نخواهد داشت. محصول نهایی نوعی نرمافزار تهاجمی بود که امکان ترجمه از حالت فیزیکی به شکل دیجیتالی با فرمت FASTQ که برای ذخیره اطلاعات دیانای استفاده میشود را داشت.
#زیستشناسی_مصنوعی
☑ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑عضویت در کانال زیست فن
? متن کامل خبر در اینجا