صفحه اصلی بیوتکنولوژی کشاورزی پروتئینی برای افزایش ۴۰ درصدی محصول برنج

پروتئینی برای افزایش ۴۰ درصدی محصول برنج

0
0
159

در سلول های گیاهی ، تنظیم میزان نیترات و آمونیوم ورودی وسیله ای برای همئوستازی pH است.


اخیراً پژوهشگران دانشگاه کشاورزی نانژینگ گزارش داده اند ژن OsNRT2.3 برنج که پروتئین دخیل در فرایند انتقال نیترات را کد می کند، دو شکل مختلف از این پروتئین را بیان می نماید که میزان هر یک با فرایندی که وابسته به splicing است تنظیم می شود.
شکل OsNRT2.3b در فرایندی وابسته به pH، ترانسپورتر نیترات را خاموش یا روشن می کند.

پژوهشگران با افزایش بیان این شکل از پروتئین موفق شدند برنج هایی با قدرت همئوستازی pH بیشتر تولید کنند.

همئوستازی pH ارتباط مستقیم با انتقال یون هایی از قبیل N ، Fe و P دارد و می تواند میزان محصول و کارآیی مصرف نیتروژن (NUE) برنج را تا ۴۰ درصد افزایش دهد.

لینک خبر: yon.ir/UXJD
لینک مقاله: yon.ir/Tg2f

نویسنده: صابر سهرابی

بارگذاری مطالب مرتبط بیشتر
بارگذاری توسط محمد بهنام راد
بارگذاری در بیوتکنولوژی کشاورزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بررسی کنید

کشف مسیر مولکولی محافظت شده‌ عامل پیری

✅ محققین مسیر مولکولی جدیدی کشف کردند که طول عمر و سلامتی را در کرم ها و پستانداران کنترل …