مهندسی پروتئین

پروتئین از کرم میوه ها و جیرجیرک ها

مرکز تحقیقاتی فنی VVT فنلاند با توجه به ساختار و طعم جیرجیرک‌ها و کرم‌های میوه، استفاده از این موجودات را برای تولید پروتئین خوراکی توسعه داده است.


محققان با خشک کردن و خرد کردن جیرجیرک ها و کرم ها، آنها را آماده فراوری به عنوان پروتئین مصرفی می‌کنند. اندازه‌ی تکه‌های خرد شده و درصد کیتین موجود طعم های متفاوتی را ایجاد می‌کند. تکه های کوچک خالص با کیتین کم طعمی بسیار تند شبیه به گوشت داشته و با افزایش مقدار کیتین طعم آن ملایم تر می شود.

قبل از عملیات خرد کردن، چربی حشرات جدا شده و درصد پروتئین خام آن بین 65 تا 80 است که پروتئین بیشتری نسبت به گوشت دارد .

با توجه به دارا بودن آب و چربی در این حشرات استفاده از این حشرات در مواد غذایی مختلف کاربرد وسیعی دارد. با این که خوردن حشرات ممکن است برای بعضی از مردم ناخوشایند باشد ولی در اروپا استفاده از حشرات به عنوان منبع پروتئینی طرفداران خاص خود را دارد.

با این همه استفاده از حشرات به طور رسمی و توسعه یافته قانونی نشده است ولی تا سال 2018 احتمالا حشرات بخش عمده‌ای از سبد غذایی مردم را تشکیل داده و به طور رسمی در تمام فروشگاه ها عرضه شود.

ترجمه: امیر اسماعیلی

لینک خبر

 
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن