آزمایشات امیدبخش از کانولای اصلاح ژنتیکی برای تغذیه آبزیان

✅روغن امگا-۳ کانولا از گیاهانی از خانواده کلم که برای تولید اسید چرب DHA دستخوش تغییر ژنتیکی شده است، استخراج شده و در Nuseed استرالیا تولید میشود. تجزیه و تحلیل انجام شده توسط NIFES هیچ اثری از DNA اصلاح ژنتیکی در این دانهها پیدا نکرد و این امید را میدهد که در دسته محصولات اصلاح ژنتیکی قرار نخواهد گرفت.
? Nofima در حال انجام آزمایشاتی بر روی سالمون موجود در هم آب شیرین و هم آب دریا که به خوراک آنها میزان بیشتری روغن کانولا اضافه شده است، میباشد. همزمان آزمایشی دیگر نیز بر روی بچه ماهیهای آبهای گرمتر در استرالیا انجام شد، تا منابع امگا-۳ را در نرخ رشد مختلف بررسی کنند و هر گونه اثری را که در اوایل زندگی با رشد سریع اتفاق خواهد افتاد، شناسایی کنند.
?ماهی سالمونی که با خوراک حاوی روغن دانههای اصلاح ژنتیکی تغذیه شده بود، برای بررسی رشد، ترکیب و سلامتی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تجزیه و تحلیل بیان ژن نشان داد که اثرات روغن بر فاکتورهای مورد بررسی به مقدار روغن بستگی دارد و نه نوع روغن.
? تجزیه وتحلیل این نتایج هیچ گونه تفاوتی در سلامتی و رشد ماهی های تغذیه شده با دو نوع روغن مختلف را نشان نداد.
قابل یا غیر قابل استفاده بودن این روغن برای مصارف خوراکی بستگی به مقررات دولت و پس از آن تاحدی به تصمیم صنعت بستگی دارد که آیا از منابع تغذیه جدید استفاده کند یا خیر.
?ترجمه: رقیه جعفری تراجی
☑️لینک خبر