بیوتکنولوژی جلبکبیوتکنولوژی صنعتیبیوتکنولوژی محیط زیستبیوتکنولوژی میکروبی

اراده عمومی برای کاهش جلبک های سمی

محققان برای جلوگیری از گسترش جلبک های سمی و تهدیدات ناشی از آن ها، استراتژی های مناسبی پیدا کرده اند. علاوه بر آن،داده ها حاکی از این است که کشاورزان نیز، نسبت به این استراتژی ها مشتاق اند.


یکی از علل اصلی گسترش جلبک های سمی، ورود فسفر به دریاچه هاست. مطابق توافق جدیدی که بین ایالات متحده و کانادا وضع شده است، میزان فسفر ورودی به دریاچه ایری، باید 40 درصد کاهش بیابد. این دریاچه یکی از پایه های مهم اقتصادی ایالت های اوهایو و انتاریو است.

محققان معتقدند با گسترش 3 رویکرد و آموزش آن به کشاورزان، می توان امیدوار بود که به کاهش 40 درصدی فسفر رسید. این 3 رویکرد عبارت اند از: استفاده زیرسطحی از کودها، استفاده از گیاهان پوششی و استفاده از فضاهای میان سبز.

محققان متوجه شده اند که درصد قابل توجهی از کشاورزان، هر سه رویکرد را اجرا می کنند و با آموزش و تشویق بیشتر، می توان کاهش فسفر را به 40 درصد رساند. در ایالت اوهایو، در این راستا هزینه هایی اختصاص داده شده است. داده ها حاکی از آن است که مردم نیز تمایل به جلوگیری گسترش این نوع جلبک ها دارند.

بزرگترین مانع در این راه،هزینه های بسیار زیاد آن است. نمیتوان تنها به اقبال عمومی و هزینه های اختصاص داده شده فعلی بسنده کرد و باید هزینه های بیشتری برای آن در نظر گرفت.

ترجمه و آماده سازی: سینا سلطانی

لینک خبر

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن