ایمونولوژیبیوتکنولوژی پزشکی

کشف روشی جدید برای تحریک پاسخ ایمنی علیه سلول‌های توموری

✅ داروهای جدیدی که به ­منظور هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی، سیستم ایمنی را فعال می‌کنند، زندگی بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان را بهبود می‌­بخشند. با این حال، ایمونوتراپی در همه بیماران موثر نیست و موفقیت اینگونه درمان‌ها به ویژگی‌های فردی بیمار بستگی دارد. گروهی از محققان در تلاش هستند تا راه‌های جدیدی را برای افزایش فعالیت سیستم ایمنی بدن در برابر سرطان پیدا کنند. در مقاله منتشر شده در مجله Cancer Cell، محققان توضیح می‌دهند که نوع جدیدی از داروهای ایمونوتراپی که پروتئین TIM-3 را هدف قرار می‌دهند، چگونه می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تحریک کنند.


? بسیاری از داروهای مورد تایید برای انجام ایمونوتراپی، نوعی سلول ایمنی به نام سلول T را هدف قرار می‌دهند. هنگامی که سلول‌های T فعال می‌شوند، ‌می‌توانند در تومور مستقر شوند و آن تومور را مورد هدف تخریب قرار دهند. علی­رغم بسیاری از موفقیت‌های حاصل‌شده از این داروها، بعضی از بیماران به بسیاری از این درمان‌ها پاسخ خوبی نمی‌دهند. هدف انجام این پژوهش‌ها توسط محققان پی بردن به این حقیقت بوده ­است که آیا با هدف قرار دادن سلول‌های دندریتیک امکان فعال کردن غیرمستقیم ویژگی تهاجمی سلول‌های T به سمت سلول‌های سرطانی وجود دارد یا خیر.

? محققان سری آزمایش‌هایی را با نمونه‌های سرطان سینه و مدل‌های موشی سرطان سینه انجام داده‌اند. آن­ها پی برده‌اند که پروتئینی به نام TIM-3 در سلول‌های دندریتیک موجود در تومورهای سینه وجود دارد. TIM-3 نقش مهمی در تنظیم سیستم ایمنی بدن دارد و نشان‌دهنده این است که وجود TIM-3 در سلول­های دندریتیکی ممکن است به منظور فعال‌کردن سلول‌های T ­باشد. این مطلب با انجام یک مطالعه تأیید شده است. در این مطالعه مشاهده­ شده است که رشد تومور در موش‌های تیمار شده آنتی‌بادی‌ای که TIM-3 را هدف قرار می‌دهد به همراه عامل شیمی درمانی Paclitaxel، در مقایسه با درمانی که منحصراً با Paclitaxel انجام می‌گردد،کاهش پیدا می‌کند.

? در مرحله بعد، هدف محققان تعیین چگونگی فعال­سازی سیستم ایمنی بدن توسط آنتی‌بادی TIM-3 بود. آن‌ها دریافتند که تیمار با آنتی‌بادی TIM-3 سبب تولید پیام‌رسان‌های شیمیایی توسط سلول‌های دندریتیک می‌گردد که باعث فعال­سازی سلول‌های T می‌شود و در نتیجه واکنش ایمنی در برابر سلول‌های توموری ایجاد می‌شود.

? در حال حاضر در چندین آزمایش مختلف در انواع مختلف تومورها از جمله سرطان سینه، بررسی چندین دارو که TIM-3 را هدف قرار می‌دهند، درحال انجام است. نتایج تحقیقات نشان می‌دهند، داروهایی که TIM-3 را هدف قرار می‌دهند، به طور موثر قادر به ایجاد پاسخ ایمنی علیه سلول‌های سرطانی هستند. به ویژه هنگامی که در بیماران مبتلا به سرطان سینه با Paclitaxel ترکیب شوند. Paclitaxel یکی از داروهای شیمی‌درمانی مورد استفاده برای سرطان سینه است و یافته‌ها نشان می‌دهند که آنتی‌بادی‌های ضد پروتئین TIM-3 نیز که در حال حاضر در حال توسعه هستند، باید در این زمینه به عنوان ابزاری برای بهبود پاسخ ایمنی به شیمی درمانی در نظر گرفته شوند.

? ترجمه: مهسا عالمی

✅ لینک خبر

✅ لینک مقاله

✅ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی

✅ عضویت در کانال زیست فن

کشف روشی جدید برای تحریک پاسخ ایمنی علیه سلول‌های توموری – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن