بیوتکنولوژی پزشکیبیوتکنولوژی دارویی

کشف یک داروی ضد قارچ جدید

✅محققان دانشگاه لیورپول در همکاری با مرکز تحقیق و توسعه F2G واقع در منچستر، موفق شده‌اند یک داروی ضد قارچی جدید را برای کمک به درمان عفونت‌های قارچی تهاجمی و تهدیدکننده سلامت، مانند قارچ آسپرژیلوس تولید کنند.


?عفونت‌های قارچی تهاجمی، مشکلاتی شایع و اغلب کشنده هستند. باوجود مراقبت‌های پزشکی مطلوب، مرگ‌ومیر در ۶ هفته اول چنین عفونت‌هایی، ۲۰ تا ۳۰ درصد است و این میزان، برای عفونت‌های مقاوم در برابر داروها به‌طور چشمگیری افزایش یافته و به ۸۰ تا ۱۰۰ درصد می‌رسد.

?چنین عفونت‌هایی معمولا در مبتلایان به سرطان خون و دریافت‌کننده پیوند مغز استخوان و همچنین بیماران جوان مبتلابه بیماری‌های قابل‌درمان دیگر اتفاق می‌افتند.

?حالا محققان انگلیسی به رهبری پروفسور ویلیام هوپ از گروه فارماکودینامیک ضد میکروبی و درمان‌شناسی دانشگاه لیورپول، اثرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی (فارماکودینامیک) دارویی به نام F901318 را مشخص کرده‌اند. این ترکیب سرب‌دار، جزو گروه جدیدی از داروها است که «اوروتومید» نامیده می‌شوند.

?اوروتومیدی که توسط محققین فوق کشف‌شده، در عمل دارای مکانیسم جدید و یک تعامل بیوشیمیایی خاص است که از طریق آن، داروی فوق اثر فارماکولوژیکی خود را ایجاد می‌کند. این دارو، اولین داروی ضد قارچی در نوع خود است که در سه دهه اخیر کشف شده است.

?گروه فارماکودینامیک ضد میکروبی و درمان‌شناسی دانشگاه لیورپول برای تکمیل این پژوهش، درصدد است تا مدارک محکم و اصولی را جهت توجیه اثربخشی و مقدار مصرف دارو برای اولین بیماران دریافت‌کننده آن ارائه دهد.

?اطلاعات مربوط به کشف این دارو در نشریه mBio منتشر شده است.

?ترجمه و بازنویسی: محمدرضا دلفیه

☑️ لینک خبر
☑️ لینک مقاله
☑️ عضویت در زیست فن پزشکی مولکولی
☑️عضویت در کانال زیست فن

کشف یک داروی ضد قارچ جدید – اخبار زیست فناوری

Rate this post
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن