بیوتکنولوژی میکروبی

معروفیت بیشتر سالمونلا نسبت به کمپیلوباکترها در آشپزخانه

چه خطری سلامت مصرف کنندگان را تهدید میکند؟ آن ها مربوط به چه هستند؟ پاسخ به این سوال توسط مصرف کنندگان کنترل شده ایی که  نشانگر افکار عمومی هستند، داده شده است. یکی از موضوعات جدید، آگاه سازی مردم از پاتوژن های موجود در مواد غذایی است زیرا که اخیرا در ارزیابی ها دیده شده است که مصرف کنندگان، خطر سلامت غذا در خانه را دست کم می گیرند.


کارشناسان آلمانی دریافتند که مردم، سالمونلا را بیشتر از کمپیلوباکترها می شناسند در حالی که کمپیلوباکترها در آلمان از لحاظ بیماری روده ای عفونت زا تر هستند. نظر مصرف کنندگان این است که امنیت غذایی در آلمان بالاست و به سختی قابل تغییر است همچنین وقتی که از آنها درمورد بزرگترین خطر سلامتی سوال شد، اغلب مخاطبین پاسخ دادند، سیگار، اقلیم و جمعیت پیرامون، رژیم های ناصحیح و ناسالم و مصرف الکل و مصرف غذای آلوده، مخاطرات سلامتی هستند.

ارزیابی دقیق کارشناسان از مصرف کنندگان، یک ابزار مناسب برای حفظ سلامت مصرف کننده میباشد که به عنوان یک نشانگر  ارزیابی کننده هر شش ماه یکبار برای نشان دادن میزان خطر در جامعه آلمانی صورت می گیرد.

کارشناسان  از یک سو موضوعاتی را که مورد توجه عموم بودند را نشان می دهد و از سوی دیگر سوالاتی را که از نظر عموم مورد توجه نبوده ولی مربوط به موضوع هستند را مورد آنالیز قرار می دهد. برای مثال موضوع جدید «ویرایش ژنومی» که در آن ماده ژنتیکی را بطور ویژه دچار تغییر میکنند، مورد مطالعه قرار گرفته است.

بطور مکرر نشان داده شده که عموم جامعه از اهمیت حمایت سلامتی آگاه نیستند، درمواردی مثل pyrrolizidine alkaloid ها در چای و عسل؛ که به طور غلط در دسته غذاهای بهداشتی سبد خانواده طبقه ‌بندی شده اند. سوال دیگری که جدیدا در مانیتورها برای آگاه سازی به نمایش گذاشته می شود درمورد بخش پاتوژن غذایی است که ۹۵٪ از مخاطبین درمورد سالمونلا اطلاع داشتند و در مقابل فقط  ۲۲٪ کمپیلوباکترها را میشناختند. درحالی که باکتری دوم میتواند عامل بیماری های ناشی از غذا باشند. در آلمان شایعترین بیماری عفونی روده ای در اثر پاتوژن کمپیلوباکترها ایجاد میشود.

اسباب بازی ها، منسوجات و لوازم آرایشی نسبت به ارزیابی های قبلی، توسط درصد بیشتری از مصرف کنندگان  مورد توجه قرارمی گیرند. بررسی برخی از مصرف کنندگان درمقایسه با ارزیابی  قبلی کمی تغییر کرده  است. جمعیت زیادی از مخاطبان در آلمان به رعایت ایمنی در غذا پرداخته  اند. سالمونلا، غذای تغییر ژنتیکی، عوامل ضد باکتری مقاوم و بقایای گیاهی، چهار عامل مهمی هستند که اطلاع رسانی درمورد آنها بین مخاطبین در صدر کار قرار گرفته است.

مترجم: اعظم السادات موسوی زاده

☑️ لینک خبر
☑️ عضویت در زیست فن میکروبی صنعتی محیط زیست
☑️عضویت در کانال زیست فن

معروفیت بیشتر سالمونلا نسبت به کمپیلوباکترها در آشپزخانه – اخبار زیست فناوری

 

برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن