بیوتکنولوژی داروییفناوری های همگرا

” گروه غذایی” جدید؟ استرهای کتونی سبب افزایش استقامت عضلانی و کارکرد مغزی می شوند

بر اساس داده هایی که به تازگی در مجله FASEB به چاپ رسیده است، موادی که از آن ها  با عنوان “استر کتونی” یاد می شود، به میزان چشمگیری سبب افزایش استقامت در تمرینات فیزیکی، افزایش کارکرد ذهنی و مقادیر انرژی رسانی به قلب در حجم های کاری بالا می شوند.


استرهای کتونی، مولکول های آلی شیمیایی کوچکی هستند که انرژی را برای قلب، مغز و عضلات اسکلتی به صورت بسیار کارآمدی فراهم می کنند، اما عموما در بدن در حالات کمبود غذایی تولید می شوند و به صورت طبیعی در رژیم های غذایی معمول امروزی وجود ندارند.

مطالعات اولیه بر روی نمونه های موشی انجام شده است.

این تأثیرات مثبت غذایی استرهای کتونی ممکن است برای ورزشکاران حرفه ای و افراد مبتلا به ناتوانی های متابولیک و بیماری های عصبی، مفید واقع شود.

تحقیقات بیشتر در آینده، روشنگر پتانسیل واقعی این ترکیبات و موارد بالقوه استفاده از آن ها می باشد.

لینک خبر
لینک مقاله

 
برچسب‌ها
نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
EnglishIran
بستن
بستن